Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig 5 partnerem volt és nagyon bűntudatom van emiatt. Mindegyik kapcsolat volt, de volt eleg rovid is ( 1 hónap), mert félreismertem a helyzetet. Mondhatni, tapasztalatlanság miatt.20 évesen kezdtem? 24L
Néz körül 15-20 éves korosztályban. Ha te túlzásba vitted, akkor ők mit csináltak? Szerintem nem vitted túlzásba.
17/f
Dolgozd fel, mert nem a Te hibád, ha jól értem, mert Te mindig hosszú kapcsolatra számítottál. Vagy utólag rá tudsz jönni, hogy hol hibáztál, vagy úgy értékeled, hogy hibáztál, és nem kellett volna mindegyikükkel lefeküdnöd?
Akkor ezt a tapasztalatot hasznosíthatod. Én is soknak érzem magamnak a 6-ot, de egyiket se én cssztem el, én mindet hosszú kapcsolatnak gondoltam.
21 vagyok, 6 szexpartner (ebből 1 kapcsolat 4 évig, a többi csak szex és volt egy egyéjszakás). És NEM érzem, hogy túlzásba vittem volna....Amugy meg most mit tudsz csinálni ? Akkor szépen állj le a pasizással és vonulj zárdába komolyan ha ennyire zavar -.-' . Ne idegesíts már minket a hülyeségeddel
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!