Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Most mit tegyek?
jobban örülnék ha a szüleid véleményét kérnéd ki és nem tőlünk várnád a megoldást,de én személy szerint azt javasolom hogy ha találkoztok is akkor olyan helyen tegyétek ami számodra előnyös,és nem csak ketten vagytok illetve nem vagy egyedül vele.
Fura hogy ennyire hangoztatja hogy szeret meg máris veled akarja leélni az életét,amíg nem ismered meg jobban vegyük úgy hogy a naivitásod akarja kihasználni és csak beetetés.Egy 20 éves fiú és bizonyára jobban benne van a "hódításban",ha tudja még azt is tudja hogy neked nem volt kapcsolatod akkor érthető hogy miért hajt mégjobban...
Heloo,nem hiszem,hogy nagyon komoly lenne ,ez az egész ,szerintem ,először tisztázd vele ,hogy mik a szándékai veled ,és hogy mennyire komolyan gondolja ezt az egészet. Igaz amit az előttem lévők írták egy 20 évesnek már szex is kell ,gondold meg jól ,hogy mit teszel ... Általában azt szoktam mondani,hogy a korkülönbség nem számít ,ami igaz is ,léccy írd meg ,hogy mi történt ,érdekel .. Sok sikert a kapcsolathoz ,ha úgy alakul :)
14/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!