Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja azt mindenki, hogy akinek nem jön össze egy normális kapcsolat, az ronda?
Nem egy kérdésre láttam ezt a választ, nekem is írtál már. Biztos azért nincs barátnőm, mert ronda vagyok.
Eddig nem tartottam magam annak, de olyanok alkotnak véleményt a külsőmről, akik még nem is láttak.
Mi ez az előítélet. Van egy tippem, hogy az ilyenek, hogy nézhetnek ki... 22F
Egyébként nem lenne hülyeség, ha kicsit megszorítanák a korhatárt, legalábbis ebben a kategóriában.
A feltett kérdések 80-90%-a hülyeség, válaszok pedig 99%a szintúgy, értelmetlen.
Remélem fognak valamit csinálni, nemsoká.
Én is jó példája vagyok a kérdésnek.
Magas vagyok,sportos,jól öltözöm,helyesnek mondanak.
Barátnőm mégsincs,pedig alacsony/kövérkés/pattanásos/elhanyagolt ismerőseimnek igen..
Mondjuk én nem is keresek görcsösen.
17/F
Nem tudom...de ha meg képet küldenél, akkor meg jönne az hogy nem is te vagy rajta. Teljesen felesleges magyarázkodni.
Egyébként engem sem mondanak rondának, mégse volt eddig barátom.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!