Önbizalomhiány, zárkózottság. Hogy tudnék változtatni? Bővebben lent kifejtem
Szia Kedves Kérdező! Megkérdezhetem pontosan hová is jársz egyetemre?
Először is , el kell mondanom, hogy én is hasonló beállítottságú 21 éves lány vagyok, ez már a második évem az egyetemen. Sok mindenen kellett keresztül mennem kisgyermekként, sajnos ennek érzem a hatását, kiterjed az élet minden területére. Kevés az önbizalmam, gyenge lelkű ember vagyok...Viszont!!!! Igyekszem! Az a helyzet, hogy 1 éve e probléma miatt én is rengeteget szorongtam, hogy mégis milyen lesz az egyetemen. ...hogy egy kis pozitívan mondjak! Az egyetem a lehető legjobb terápia lesz számodra!!!! Erre fogadni mernék!!!! Nekem nagyon jót tett! Nem mondom, hogy teljesen meggyógyultam, még mindig vannak gondjaim..de rengeteg élettel kapcsolatos dologra rájöttem. A középiskolában mindig is nagyszájú barátaim voltak, könnyen tudtam kire támaszkodni....beszéltek helyettem, tették helyettem a dolgokat...utólag rájöttem, hogy sajnos el is nyomtak ezek az emberek. Az egyetemre egyedül , teljesen egyedül, barátok nélkül kellett beilleszkednem a csoporttársaim közé. Kénytelen voltam beszélni, egyszerűen rá voltam kényszerülve arra, hogy odamenjek emberekhez...Teljesen más ember vagyok itt az egyetemen, mint a középiskolai régi önmagam. Elkezdtem sportolni!!! Mérhetetlen önbizalmat ad! Kezdd el!!! Mindenképp vágj bele a sportba!! Csinosabb lettem, szebb! Javult a kisugárzásom..vonzom a "jó" embereket. Az sem mind1 ám, hogy milyen emberekkel vagy körülvéve. Vannak emberek akik nem méltóak a társaságodra, vagy egyszerűen nem vagy velük egy hullámhosszon...őket hagyd ott!! Nincs semmi baj, egyszerűen nem passzolsz hozzájuk! Fejben dől el minden! A gondolataid..mindent, az egész életed át tudják formálni. Tapasztalatból mondom. Van még rajtam is mit csiszolni, mert nem vagyok teljesen egészséges lelkileg, de jó úton járok...
Ha szeretnél velem beszélgetni, írj bátran! Lehet szükségünk lenne egymásra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!