Mit tegyek ha félek az emberek véleményétől?
Figyelt kérdés
Zárkózott és önbizalom hiányos lány vagyok ! 1-3 barátom van . Most egy ideje sikerült új embereket megismernem , de nagyon félek a véleményüktől . Nem tudok nekik megnyílni , vagy legalábbis odamenni hozzájuk . Csöndben állok és hallgatom őket. Mikor iszom , akkor meg pont hogy mindenkihez odamegyek és elszalad velem néha a ló is .2013. júl. 27. 16:06
1/2 anonim válasza:
Nem megoldás! Lehet, hogy időnként több barátod lesz, de időnként kis is kell józanodni! Próbáld úgy ötvözni, hogy mostmár tudod, hogy tudsz te másképp is viselkedni, légy szabadabb ital nélkül és még kontrollálni is tudod magad!
2/2 anonim válasza:
Énis ilyen vagyok. Most megyek 9. be és egy csomó új emberrel fogok találkozni. Jelöltem be embereket face-en és alig mertem nekik még írni is. De mostanában elkezdtem mondogatni, hogy nem érdekel, hogy mit mondanak vagyis: lesz*rom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!