Szégyenlősség, zárkózottság, önbizalomhiány, stb. mit tehetnék ellenük?
Figyelt kérdés
Minden napom megnehezítem saját magamnak, mert egyszerűen már olyan szinten szégyenlős vagyok hogy az hihetetlen, és érzem hogy ez akadályoz meg nagyon sok mindenben. Állandóan attól félek hogy valamivel beégek, és túlságosan érdekel mások véleménye. Kb egy büfében való vásárlás előtt is 30-szor végiggondolom mit fogok mondani, és ha egy kicsit is úgy érzem hogy beégtem akkor egész nap ezen örlődök, pedig mások szerint nem is történt semmi...már kezd idegesíteni hogy ilyen bamba vagyok, de nem tudom leküzdeni, mit tegyek?2013. febr. 5. 23:25
1/2 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy minél többet kommunikálsz másokkal, idővel sokkal jobban fog menni a beszéd és kevésbé érzel majd mindent cikinek. Nekem sajnos sok időbe telt, de csak összejött :) Menj minél többet boltba, vagy akárhova, hogy hozzászokj.
2/2 anonim válasza:
Osztom az első véleményét, a lényeg, hogy ne vegyél fel elkerülő viselkedést. Annyit még hozzátennék, valószínűleg szoc. fóbiád van, akár csak nekem, mert én is ilyen vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!