Szorongok és nem tudok feloldódni. Mit tegyek? (bővebben lent)
Eléggé szorongok és biztos ,hogy önbizalom hiányom van. Sajnos egyedül nem tudok úrrá llenni rajta és ezért orvos segítségét kértem, De egyelőre még nem kaptam időpontot. A szorongás, pánikbetegség (vagy bármi is legyen konkrétan a bajom) tünetei pl.:izzadás, főleg kéz és láb,rákvörös arc,remegés, gyomorgörcs, hideg kéz és láb(akkor is ha izzad) megkeserítik a mendennapjaim. rettegek attól hogy szerepelnem kell és elég zárkózott is vagyok(amire rátesz egy lapáttal a fokozott izzadás amin dezodor vagy bármi ilyesmi nem segít)A stressz miatt már a hajam is hullott . Tényleg nagyon akarok változni és minden nap újra és újra megpróbálok felülemelkedni ezeken a dolgokon de nem megy. Van valami tapasztalatotok vagy ötletetek? volt már valamelyikőtök ilyen helyzetben?
Előre is köszi. 15/L
Ha így gondolod, az jó. Mindenképpen menj el pszichoterápiára, mert anélkül nehéz lehet a gyógyulás. Gyógyszert valóban nem próbálnék egyből szedni, csak ha nagyon nem megy és a gyógyulás útjában áll a szorongás; és akkor is először csak valami enyhébbet.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!