Túlzott önbizalom és szeretet hiány, mit tegyek?
Figyelt kérdés
4hónapja van barátom,a környezetem szerint 'jó csaj' vagyok,a barátom összes haverja irigyli a barátomat (elvileg?!)én viszont nem így gondolom.
Folyton félek,hogy haragszanak rám az emberek mikor nem is csinálok semmit. Esténként van hogy spontán sírógörcsöt kapok mert elhatározom magamba,hogy senki nem szeret és van amikor egész nap szorongok. Mindig kérdezgetem mindenkitől,hogy: 'szeretsz?' meg ilyenek. Amikor rosszat hallok magamról azt természetesnek veszem a jót pedig nem tudom elhinni. Mit tudok tenni ez ellen,hogy ez elmúljon?
2013. jan. 27. 13:17
1/4 anonim válasza:
ilyen dolgokat az ember gyerekkorából hoz
[link] ez egy jó cikk, néha a dívány.hu-n is vannak értelmes cikkek
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon jó gyerekkorom volt! Az összes képen úgy vigyorgok mint egy tejbetök,sose volt gyerekkként semmi bajom,inkább olyan 12éves kortól,a suliba sokat bántottak meg szidtak stb. talán abból alakult ez ki.
2013. jan. 27. 13:35
3/4 anonim válasza:
az hogy vigyorogsz az nem jelent semmit, az ilyen nem szeretnek, mindenki utál dolgok gyerekkorból jönnek
4/4 anonim válasza:
ha mondjuk tényleg nem szeretnek, mert nem önbizalmad van sok hanem beképzelt vagy azt is a szüleid csinálták veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!