Ti mivel dobjátok fel a napotokat, vagy ha rossz a kedvetek, mitől derültök jobb kedvre?
Figyelt kérdés
Minden hiteles válaszolónak zöld.2013. jan. 6. 14:14
1/13 anonim válasza:
Én általában rajzolok, mert az teljesen kikapcsol. :)
2/13 anonim válasza:
Általában olvasok.:) Természetesen vidám regényeket.:) Vagy felhívom a barátnőmet,és elmondok neki mindent,szeretem kiadni magamból a "terhet". :)
3/13 anonim válasza:
Nekem annyi gondom/problémám van az életemben hogy sokszor már az is feldobja az estéimet, ha mondjuk meg tudok nézni egy jó filmet egy kis rágcsálnivaló mellett, a kényelmes fotelemben ülve. Igazából nincs erre recept, van aki egy forró fürdőtől is jobb kedvre derül, mások inkább a lazítás valamelyik formájára esküsznek(ez mindenkinek más). Vannak akik egy jó ebédtől és egy kis délutáni alvástól derülnek jobb kedvre. De írhatnám még ide a videojátékokkal való időtöltést, vagy akár a szex-et is. :D
4/13 anonim válasza:
Ha rossz kedvem van akkor alszok. :D az alvás minden problémát megold! :)
5/13 anonim válasza:
Gyúrok, beülök a kádba, vagy elmegyek úszni, fürdőbe (ritkább). Van hogy iszok egy sört. Vagy elszívok egy cigit. Esetleg berakok egy számot ami megmozgat és ugrálok rá. Van hogy ordibálok mint egy ősember!
6/13 Kameko-san válasza:
Ilyenkor legtöbbször félrevonulok és fantáziálgatok. Azt nagyon szeretek, sokszor jobban is leszek tőle. Néha szoktam teát is inni, kicsit feldob.
7/13 anonim válasza:
Alszok, zenéthallgatok. Leghatásosabbak:) Vagy felhívok valakit akit nagyon szeretek:D:)
8/13 anonim válasza:
Én pl azzal h az utcán hülyéskedek, felhívom a pasimat és hallom a hangját az nagyon felvidít.:)
9/13 anonim válasza:
Rajzolás közben elfantáziálgatok... régies, kellemes hangulatú zenéket hallgatok. (Valamiért a francia, lassú, harmónikás daloktól mosolyogni támad kedvem. Egyszerűen olyan... kellemes és jó érzésem lesz tőle. :) )
De ami egyébként /bármikor, bárhol/, az a "Hetalia". Egy anime, ami ugyan lezsibbasztja az agyam, mégis olyan hihetetlenül bugyuta, hogy röhögni támad kedvem, rögtön mikor meghallom a címét. :)
10/13 Kameko-san válasza:
utolsó: A Hetalia engem is mindig jó kedvre derít. :) Főleg, hogy ebben a hónapban jön az új évad. Ettől is jobb kedvem támad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!