Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek a szerelem az nem időpocsékolás?
amellett hogy persze egy nagyon kellemes érzéssel tölt el, nincs túl sok értelme
egy nagyon jó barát ilyen szempontból sokkal "értelmesebbnek" számít mint egy lány/srác akivel naphosszakat lóghatunk,hülyülhetünk
aztán a vége általában szakítás legalább is a korosztályomban
állandóan csak rá gondolsz, alig tudsz bármi építő jellegűt csinálni, mivel nincs időt a csaj mellett, mire jó ez, vagy csak engedünk az ösztöneinknek miszerint a szerelem által kaphatunk az igazi boldogságból, vagy annak egy részéből
18f
Fáradt vagyok megint ezt levezetgetni... Ha érdekel a véleményem, dobj egy PM-et és holnap délelőtt elmagyarázom, mi miért van így, ahogy van.
F/16
Ha szerelmes vagy, akkor nem számít semmit.
Viszont ha egy hosszabb kapcsolatnak van vége, tényleg úgy érzed, hogy az egész csak időpocsékolás volt.
amúgy jah:D ha jobban belegondolunk annak a fajta életnek amit a legtöbb ember él(felkel,bemegy suliba,dolgozni-ergo nyalja a főnök seggét vmi zsebpénzért, hazamegy ,tvzik,alszik)
inkább belekezdeni nem akarok, igaz nem is töröm magam rajta:D
De igen!:D
aztán szakítás után egy bizonyos idő elteltével meg olyan,mintha mi sem történt volna,el is felejtettük.akkor meg mire volt jó? miért szeretünk valakit,ha aztán el tudjuk felejtni? vagy nem is szerettük igazán,ha aztán megvagyunk nélküle?
Valamit te nagyon nem értesz!
A szerelmemmel lógok, hülyülök a legtöbbet. Sőt, vele is szoktam szeretkezni. Ha túl lennél már egy igazi szenvedélyes szeretkezésen (Nem egy gyors dugáson!), akkor tudnád miről beszélek.
Tény, hogy gyakran gondolok a szerelmemre, de a munkámban és a hobbimban is motivál.
Nem.
Az időpocsékolás az, amikor nem vagy szerelmes, hanem "csak úgy kéne valaki". Az egyértelműen az.
Ahogy a többiek mondják, én is úgy vagyok vele... Engem is motivál. És a párom a legjobb barátom is, egyszerre. Kész röhej, hogy nem hanyagolom el magam teljesen, de ha van párom, minden órámra bejárok, tanulok rendesen, szervezem az időbeosztásomat. Van persze spontaneitás akkor is, de jól összefog - ha jól érzem magam, ha boldog vagyok, akkor jobban teljesítek, általánosságban véve optimistán-realistán állok hozzá a dolgokhoz, van (ki)tartásom stb.
Ha "alig tudsz bármi építő jellegűt csinálni, mivel nincs időd a csaj mellett", akkor az nem barátnő, nem szerelem, nem PÁRKAPCSOLAT, hanem valami egyoldalú fos. Már bocs.
A szerelem nem oldalkerék, hanem valami, ami téged emberként teljesebbé tehet. Persze, meg lehet nélküle lenni, azt is megértem, ha valaki nincs kész rá, vagy egyáltalán nem szereti a páros elfoglaltságot... csak mégis, én úgy érzem, kettesben ugyanazt csinálni, egy másik oldal, az is ugyanúgy izgalmas és érdekes és MEGÉRI.
Bár én is úgy gondolnám, hogy megéri. Eddig engem is csak hátráltatott a szerelem, remélem találok olyat akivel úgy érzek ahogy pár válaszoló is.
21/N
Kedves Kérdező!
Egyáltalán nem időpocséklás, és akkor is van értelme a dolgoknak, ha már vége van. Tapasztalatokkal gazdagodsz, és legközelebb könnyebben felismersz egy idiótát. El fogod tudni dönteni, hogy mi a jó és mi a rossz... Ez az élet. A hibáinkból, mulasztásainkból és a csalódásokból tanulunk. Sosem fogod tudni, milyen egy rossz kapcsolat, ha nem volt olyanod! Sosem tudod majd, hogy milyen egy reménytelen szerelem, ha nem volt olyanod!!!
És ha azt hiszed, hogy "nem fejlődsz közben semmit", akkor nagyot tévedsz! Fejlődsz, lelkileg és agyilag... És ha úgy érzed, hogy a párod csak teher neked, és nincs mellette időd semmire, akkor még nem voltál szerelmes!!!!!!! Szerintem a szerelem, határozottan NEM IDŐPOCSÉKLÁS, SŐT!!!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!