Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs senki? Szeretethiányom van?
Sziasztok! Az a baj, hogy nem találok magamnak senkit. Már lett volna "jelentkező", de ők egyáltalán nem voltak szimpatikusak,túlságosan nyomultak. Úgyhogy inkább megmondtam nekik őszintén ,hogy nem szeretnék semmit. Ráadásul a srácok azt szokták mondani, hogy jól nézek ki, csinos vagyok, szóval a külsőmmel (nekik) nincs gondjuk.
Viszont elég félénk vagyok, szóval ez lehet egy probléma.:,/ És most az a gondom, hogy annyira szeretném hogy szeressenek (de igazán) és én is úgy hozzábújnék valakihez, kimutatnám a szeretetem. De nincs senki! Mindenki, aki próbálkozik, csak "annyit" akarna, vagy aki nem is, valahogy nem szimpi. És nem tudom miért. Valaki tényleg túl nyomulós, de valaki egyszerűen csak taszít. Nem tudom mi van velem. Ha így vágyom a szerelemre/szeretetre, akkor miért van ez? Egyáltalán miért nincs senki? Velem van a gond, igaz? Vagy csak tényleg nem "jött" még olyan, aki az 'igazi' lenne?
Segítsetek, adjatok néhány tanácsot..... Mi van velem? Mit tegyek?
Előre is köszönöm a normális válaszokat!....:)
16\L
Egyszer mindenkinek eljön a nagy Ő.-je. :D
Hidd el. Nem maradsz le semmiről. :D
Én 17/L vagyok, és nem egyszer volt/van ilyen érzésem.. :)
Tudom mit érzel, eleinte én is küzdöttem, csak sajnos én egy óriási hibát is elkövettem. Belementem egy olyan helyzetbe, ami több mint fél évig húzódott, most pedig nagyon nagyot koppantam. Hát szóval rájöttem, hogy a legfőbb szeretetforrást nem mindig a pasik adják.
Ott vannak erre a barátok!
Tudom hogy az teljesen más szeretetet ad, de ha taszítanak, vagy csak kihasználni akarnak, semmiképp ne küzdj magaddal!
Ez normális, hogy nem mindenki szimpi, jó, ha őszinte vagy másokkal. Ne félj, ebből nem lesz gond.
Nem érdemes rágódnod, ha szeretethiányod van, hívd fel az egyik barátod/barátnőd, ha van tesód beszélgess kicsit vele, vagy ha van állatod szeretgesd kicsit. Hidd el nem csak a fiúk képesek erre. :)
Én is majdnem így vagyok.ha gondolod ismerkedhetünk
23F
HA gondolod ismerkedhetünk :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!