Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nincs senki? Szeretethiá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs senki? Szeretethiányom van?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a baj, hogy nem találok magamnak senkit. Már lett volna "jelentkező", de ők egyáltalán nem voltak szimpatikusak,túlságosan nyomultak. Úgyhogy inkább megmondtam nekik őszintén ,hogy nem szeretnék semmit. Ráadásul a srácok azt szokták mondani, hogy jól nézek ki, csinos vagyok, szóval a külsőmmel (nekik) nincs gondjuk.

Viszont elég félénk vagyok, szóval ez lehet egy probléma.:,/ És most az a gondom, hogy annyira szeretném hogy szeressenek (de igazán) és én is úgy hozzábújnék valakihez, kimutatnám a szeretetem. De nincs senki! Mindenki, aki próbálkozik, csak "annyit" akarna, vagy aki nem is, valahogy nem szimpi. És nem tudom miért. Valaki tényleg túl nyomulós, de valaki egyszerűen csak taszít. Nem tudom mi van velem. Ha így vágyom a szerelemre/szeretetre, akkor miért van ez? Egyáltalán miért nincs senki? Velem van a gond, igaz? Vagy csak tényleg nem "jött" még olyan, aki az 'igazi' lenne?

Segítsetek, adjatok néhány tanácsot..... Mi van velem? Mit tegyek?

Előre is köszönöm a normális válaszokat!....:)

16\L

2012. júl. 29. 20:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Rögtön itt van egy.
2012. júl. 29. 20:06
 2/14 anonim ***** válasza:

Egyszer mindenkinek eljön a nagy Ő.-je. :D

Hidd el. Nem maradsz le semmiről. :D

2012. júl. 29. 20:07
 3/14 anonim ***** válasza:
52%

Én 17/L vagyok, és nem egyszer volt/van ilyen érzésem.. :)

Tudom mit érzel, eleinte én is küzdöttem, csak sajnos én egy óriási hibát is elkövettem. Belementem egy olyan helyzetbe, ami több mint fél évig húzódott, most pedig nagyon nagyot koppantam. Hát szóval rájöttem, hogy a legfőbb szeretetforrást nem mindig a pasik adják.

Ott vannak erre a barátok!

Tudom hogy az teljesen más szeretetet ad, de ha taszítanak, vagy csak kihasználni akarnak, semmiképp ne küzdj magaddal!

Ez normális, hogy nem mindenki szimpi, jó, ha őszinte vagy másokkal. Ne félj, ebből nem lesz gond.

Nem érdemes rágódnod, ha szeretethiányod van, hívd fel az egyik barátod/barátnőd, ha van tesód beszélgess kicsit vele, vagy ha van állatod szeretgesd kicsit. Hidd el nem csak a fiúk képesek erre. :)

2012. júl. 29. 20:09
 4/14 anonim ***** válasza:
de kis aranyooooos :) :D tök cuki ahogy leírtad.Nincs veled baj csak ezek szerint a környezetedben lévők nem megfelelőek .Ismerkedj,beszélgess olyanokkal akik neked is "szipmik".19/F
2012. júl. 29. 20:10
 5/14 anonim válasza:

Én is majdnem így vagyok.ha gondolod ismerkedhetünk

23F

2012. júl. 29. 21:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Na Fecó már rámozdult a témára. :D
2012. júl. 30. 00:00
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!^^
2012. júl. 31. 13:28
 8/14 fenyporszem válasza:
ezzel nem vagy egyedül... én is így éreztem nagyon sokáig,vártam és vártam és nagyon akartam, hogy legyen valaki. aztán neszeneked lett is. végre szerethettem, odabújhattam, ésatöbbi... pont a felhők fölött. a gond csak az, hogy ez a valaki egyáltalán nem az volt, akinek én megálmodoztam magamnak. úgyhogy volt pár orbitálisan nagy csalódás és rá kellett jönnöm, hogy van hogy boldogabb egyedül, nyugisan, kiegyensúlyozottan, minnt függni egy embertől, akinek az egész kapcsolat egyáltalán nem annyira fontos, éppenezért észrevétlenül rommbol.azóta eszem ágában sincs görcsösen akarni valakit. mert nem feltétlenül jobb olyannal, akivel nincs meg az összetartozás. akinek jönnie kell, akivel semmi sem lesz bonyolult vagy kétséges, úgyis jön. egyszerűen mert így kell lennie. mindenn más csak önsanyargatás. :)
2012. aug. 4. 12:21
 9/14 anonim ***** válasza:
ó az utolsó nagyon szépen megfogalmazta, köszi :)
2012. szept. 30. 23:06
 10/14 anonim ***** válasza:

HA gondolod ismerkedhetünk :)

20/F

2012. szept. 30. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!