Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nincs senki? Szeretethiá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs senki? Szeretethiányom van?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a baj, hogy nem találok magamnak senkit. Már lett volna "jelentkező", de ők egyáltalán nem voltak szimpatikusak,túlságosan nyomultak. Úgyhogy inkább megmondtam nekik őszintén ,hogy nem szeretnék semmit. Ráadásul a srácok azt szokták mondani, hogy jól nézek ki, csinos vagyok, szóval a külsőmmel (nekik) nincs gondjuk.

Viszont elég félénk vagyok, szóval ez lehet egy probléma.:,/ És most az a gondom, hogy annyira szeretném hogy szeressenek (de igazán) és én is úgy hozzábújnék valakihez, kimutatnám a szeretetem. De nincs senki! Mindenki, aki próbálkozik, csak "annyit" akarna, vagy aki nem is, valahogy nem szimpi. És nem tudom miért. Valaki tényleg túl nyomulós, de valaki egyszerűen csak taszít. Nem tudom mi van velem. Ha így vágyom a szerelemre/szeretetre, akkor miért van ez? Egyáltalán miért nincs senki? Velem van a gond, igaz? Vagy csak tényleg nem "jött" még olyan, aki az 'igazi' lenne?

Segítsetek, adjatok néhány tanácsot..... Mi van velem? Mit tegyek?

Előre is köszönöm a normális válaszokat!....:)

16\L

2012. júl. 29. 20:03
1 2
 11/14 anonim válasza:

Nem veled van a gond, ez tök normális ha sokáig van egyedül az ember, néha rájön ez az érzés :). Legalábbis velem is elő szokott fordulni mostanában ugyan ez. megoldást nehéz mondani rá, mert az lenne csak ha találsz valakit akit tudsz szeretni és ő is téged, ugy ahogy elképzeled, de ezért sokat nem tudsz tenni. főleg hogy ha rástresszelsz csak rosszabb lesz, ha görcsösen akarod nem fog menni, probald lekötni magad, találj valami hobbit, mozdulj ki ilyenek.. és legfőképp legyél nyitott, járj nyitott szemekkel. szerintem ez a legjobb amit tehetsz. én legalábbis igy csinalom, és beválik :)

(19f)

2012. okt. 22. 23:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is szeretethiányom van. :-/ Ha gondolod írj privit. :-)
2012. okt. 22. 23:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem is tudod, milyen mázlid van. Csak képzeld el, hogy megtalálod azt a valakit, akit szeretsz, de aztán valamilyen oknál fogva mégsem lehettek együtt. Nem szeret viszont, vagy áthidalhatatlan távolság van köztetek, vagy bármi egyéb okból. Ez az igazi szenvedés. Ehhez képest egy kis magány és szeretethiány nyúlfing.
2012. okt. 22. 23:37
 14/14 anonim ***** válasza:

ismerős a helyzet, korhoz is illő, de én azóta is "keresek", mivel válogatós vagyok...

Neked könnyebb dolgod lesz, mivel előbb utóbb valaki lyukat beszél a hasadba, és összejön egy srác, aki aztán "meghódít"... (a végeredményt nem jósolom meg, mert nem tudom. Lehet szuperszerelem lesz, de lehet nem... )

Nincs más dolgod, ha nem akarsz "csak annyit", hogy őszintén, és kreatívan állsz a világhoz... ha van benned élet, vidámság, és hűség, amit persze egy srác megérez, akkor simán találsz olyat, aki pont olyat keres, amilyen te vagy. ;) Nem sokan értik meg, hogy a szeretet nem csak "annyiból" áll, és ezért nem tudják kezelni a dolgot...

Jöhetnek "könnyűvérű" partnerek, meg "flört bajnokok", de úgyis tudod, hogy mindegyiknek ugyanaz a vége... :) Sokat dumálj mindenféle emberrel, és rájössz, hogy az egész "kit szerethetek" egy játék. :) aki engedi, az az ember nem is várja el viszonzás nélkül. ;)

21f

2012. okt. 23. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!