Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzam helyre a parkapcsolatom?
Figyelt kérdés
Tobb mint fél éve vagyok egy pasival nagyon szeretem és ő is engem,de az utóbbi időben nagyon megromlott a kapcsolatunk. Én nem akarom elvesziteni inkabb a meghalok nincs erőm.Elmentem a hétvégen discoba nelkule és ezert nagyon megharagudott, szakitottunk is de kibekultunk nem ertem ha ő elmehet nélkulem én miért nem.Azota csak a viták.én nem akarom elvesziteni mert nagyon szeretem biztos bele orulok ha szakit mit tegyek,hogy hozzam helyre a kapcsolatom?2012. júl. 29. 21:24
1/20 anonim válasza:
Pedig jobban járnál, ha szakítanátok.
2/20 anonim válasza:
kommunikáció, kommunikáció, és kommunikáció!!!
üljetek le, beszéljétek meg, kinek mi nem tetszik, hogyan változtassatok rajta!
3/20 A kérdező kommentje:
jaj tudom de én nem akarok annyira szeretem kérlek ne mondjatok ezt=(=(
2012. júl. 29. 21:28
4/20 anonim válasza:
Vaze, tudod, hogy szakítani kéne, de nem teszed.. Tudod mit? Megérdemled. Ha már most szar, később még inkább az lesz.
5/20 A kérdező kommentje:
Mért érdemlem meg azert mert szeretem?
2012. júl. 29. 21:34
6/20 anonim válasza:
szerintem úgy értette azért érdemled meg,mert te is tudod hogy nem lehetsz boldog ebben a kapcsolatban,de nem szakítasz mert "szereted"..jobb fél év után,mint 3év után..tapasztalat!! hány éves vagy amúgy?
7/20 anonim válasza:
Nem, hanem mert nem bírod belátni, hogy ez a pasi birtokolni akar, és később csak rosszabb lesz. Ha reménykedsz, annak ellenére, hogy tudod, hogy nem lesz jobb, akkor megérdemled.
8/20 anonim válasza:
Hány éves vagy????? Gondolom még nem vagy 20.
Hallottad már az : 2aki hülye, haljon meg" mondást. Na, azért érdemled meg, mert ugyan tudod, hogy nem lesz jobb, de csakazértsem lépsz. Mártír tipus vagy. Aztán majd jössz ide sírni a következő kérdéssel, meg az azt követővel... stb. Hadd ne ragozzam.
9/20 anonim válasza:
kimondom, keményen, őszintén, nyerjen: BELE FOGSZ DÖGLENI!
engedd el azt az illúziót, hogy ez így jó, meg ne takarózz azzal, hogy "jajj de szereted" mert hiába szereted, ha nem működik, és nincs lehetőség változásra, NEM FOG MŰKÖDNI, hiába ölsz bele annyi érzelmet, és energiát!
10/20 A kérdező kommentje:
telyesen igazad van:(
2012. júl. 29. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!