Ti mennyi pénzt kaptatok ballagásra? Szerintetek haragból nem jött oda hozzám?
Még nem kaptad meg?:| Én tegnap ballagtam és megkaptuk.
Amúgy azért kérdeztem, mert pl ötödik osztályban 3,0 volt az átlagom és Anya rám sem nézett, teljesen ignorált, idén kitűnő lettem és tegnap óta valahogy nagyon jóban vagyunk o.o De akkor nem ehhez van köze.
Nem tudom miért költöztél Anyudhoz, azt sem, hogy mikor, milyen körülményke között.
Akár az is lehet, hogy még előtte összeveszett Anyukáddal és ideges volt.
Én csak virágot kaptam (jól sejtem hogy ez általános iskolai, ugye?), abból többet is, ezen kívül ajándékot, pénzt semmit, de nem is volt szükségem semmire, ha kértem volna, kapok, van/volt pénzünk. Csak senkinek se esett le a családból hogy már ekkora felhajtás van ekörül is, azt hitték, csak gimi után szokás, az ő idejükben még úgy volt. :)
Viszont hogy apukád így viselkedett, az nem volt szép, igazán gratulálhatott volna. Amúgy most váltak el, vagy régen nála laktál? Mert ha utóbbi, és összevesztetek valamin és azért költöztél át, akkor még valamennyire érthető lenne, bár akkor is ronda dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!