Ti mennyi pénzt kaptatok ballagásra? Szerintetek haragból nem jött oda hozzám?
Hát ha anyukád nem tudja fenntartani a lovad és te sem, muszáj lesz megválni tőle. Ha vert téged az apád, kétlem, hogy majd a lovad sorsa meghatja.
Annyira rosszul nem mehet nektek, ha lovad van, az nem két fillér.
12-es vagyok. Ja, most jövök rá, hogy ez általános iskola. Hát, arra meg végképp nem kaptam semmit, még virágot sem hiszem. Max egy szálat. Pénzt meg ilyesmit abszolút nem. Mert most mégis mi az általános iskolai ballagás? Semmi...
Az érettségis tapasztalatomat írtam le fentebb.
1 ft-ot sem kaptam ballagásra :/ senkitől...
20/l
Az általános iskolai ballagásra egy fehérarany gyűrűt kaptam,meg kórót.Pénzt nem.De akkor még más világ volt,egy 14 éves gyereknek még nem volt szüksége pénzre.
Gimis ballagásra egy fesztiválbérletet kaptam,meg virágot.
De az általános sulis ballagás tényleg nem nagy szám.
Az általános iskolai ballagás szerintem nem nagy dolog. Lássuk be manapság már az sem, hogy leérettségiztél, hiszen ez a belépő az életbe. A diploma után majd hátba veregetnek, vagy ha elvégeztél egy jó szakmát. Az általános iskolai ballagásomra virágot kaptam, de abszolút pozitívan emlékszem vissza, nem gondolom, hogy mást kellett volna. Ha belegondolsz, az mp3-mondjuk attól függ milyen, meg az 5 ezer nem is rossz együtt,és ez a család fele!
Egyébként a családban ballagott egy lány, szintén 8. osztályból,egy thomas sabo karkötőt kapott a családjától, kb 15 ezer Ft értékben. Annyit simán kaptál Te is,csak apukádtól.
41.000 + virágok és egyebek:)
De amúgy szüleimtől nem kaptam pénzt, csak virágot :)
lévén, h 8 osztályos gimibe jártam, nekem nem volt 8ban ballagásom, csak 12ben.
elég sok dolgot kaptam. nagyimtól egy laptop árát, anyumtól egy tengerparti nyaralást a párommal, rokonoktól háztartási dolgokat (lámpa, étkészlet, dísztárgyak, ilyesmi) pár másik rokontól pénzt, a távolabbi ismerősöktől virágot, a páromtól egy mp3 lejátszót.
elég gazdag ballagásom volt, nagyon örültem mindennek.
tegyük hozzá, hogy apám el se jött, mikor véletlenül találkoztam vele azon a nyáron, örömmel újságoltam, hogy megvan az érettségi, nyelvvizsgák, felvettek egyetemre, minden szép és jó, erre ő kb lecseszett, h minek nekem egyetemre járni...
2 éve ballagtam, a családtól kb 100000 ft értékben kaptam fehér arany karkötőt és nyakláncot, mellé egy tucat virágot, 5 ezer ft-ot, és 5 ezer ft értékű könyvutalványt. Apukám még ígérgeti a ballagási pénzt azóta is. :) (hozzá tenném, nagy családunk van, a nyakláncot ők, a karkötőt anyuék fizették,azóta is büszkén hordom :)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!