Ti mennyi pénzt kaptatok ballagásra? Szerintetek haragból nem jött oda hozzám?
Figyelt kérdés
Ma volt a ballagásom, és mikor át lehetett adni a virágokat apa oda se jött hozzám. Meg senki az ő családjából, csak a mama. Aztán az autóba kaptam tőle egy mp3-at, de nem is mondott mellé semmit. A nagyszüleimtől meg egy ötezrest. Azért kérdeztem, hogy mennyit szoktak adni, mert mindegyik barátnőm kapott több pénzt, csak én nem. Pedig ők tele vannak pénzzel. Ennek az előzménye az volt, hogy anyumhoz költözem. Úgy érzem ez miatt neheztel rám apa. Rosszul esett, hogy nem id adott virágot, meg nem is mondtt semmit. Szerintetek?2012. jún. 16. 19:07
21/21 anonim válasza:
Én szüleimtől virágot kaptam, illetve biciklizéshez pár KRESZ kiegészítő (még ezeket nem vettük meg.)
Virágot szüleimtől és nagyimtól.
Bátyámtól egy aranykönyvet, és egy "útmútató a nőkhöz" c. vicces olvasmányt :D
És nagyimtól 30.000 Ft-t, de azon én is meglepödtem, hogy 30000-t csak úgy megkaptam :O
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!