Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy hozzam helyre a parkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzam helyre a parkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Tobb mint fél éve vagyok egy pasival nagyon szeretem és ő is engem,de az utóbbi időben nagyon megromlott a kapcsolatunk. Én nem akarom elvesziteni inkabb a meghalok nincs erőm.Elmentem a hétvégen discoba nelkule és ezert nagyon megharagudott, szakitottunk is de kibekultunk nem ertem ha ő elmehet nélkulem én miért nem.Azota csak a viták.én nem akarom elvesziteni mert nagyon szeretem biztos bele orulok ha szakit mit tegyek,hogy hozzam helyre a kapcsolatom?

2012. júl. 29. 21:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Attol félek h ha szakitok vele es meglatom egy mas csajjal bele orulok sehogy sem jo mit tegyek
2012. júl. 29. 21:56
 12/20 anonim válasza:
Teljesen igazat adok az előttem szólóknak! "jobb fél év után mint 3" igen ezt én is tapasztaltam én egy 3 és fél éves kapcsolaton vagyok túl már 2 hónapja és fölöslegesen öltem bele ennyi energiát és szeretetet mert nem volt értelme... a menyasszonyom volt és mi lett belőle? most egy 17 éves éves kisfiúval kavar aki rohadtul nem ért el semmit az életben ellenben velem. Szóval ebből csak azt a tanulságot szeretném lekövetkeztetni neked, hogy hiába szereted ha nem működik, mert csak te teszed magad tönkre vele.
2012. júl. 29. 22:00
 13/20 anonim ***** válasza:
sajnos tökéletes példa az előttem hozzá szóló..
2012. júl. 29. 22:54
 14/20 A kérdező kommentje:
De nem olyan konnyu,hogy most vége mert igy jobb attol még fáj,es akkor meg jobban fog ha massal latom
2012. júl. 29. 23:00
 15/20 anonim ***** válasza:
Akkor szenvedj bakker. Hülye vagy, te bajod.
2012. júl. 30. 07:33
 16/20 A kérdező kommentje:
Még várok és ha tényleg nem megy akkor elengedem :(
2012. júl. 30. 15:26
 17/20 anonim ***** válasza:

A 9-es jól írta, a kapcsolatba fogsz belehalni vagy beleőrülni hosszútávon, nem a szakításba. Legalábbis ha a srácnak tántoríthatatlan a hozzáállása és képtelen egyenlő kapcsolatban élni veled.

A szakítás kicsit olyan, mint a műtét: nagyon fájdalmas tud lenni, de jobb, mint betegnek maradni.

2012. júl. 31. 15:57
 18/20 A kérdező kommentje:
ő szakitott elege van és kész én egész nap hivtam smst-irtam 5-dik smsemre kaptam egy smst toruld ki a számom ,nagyon fáj de tudom ,hogy Isten segiteni fog és elfelejtem:(
2012. aug. 9. 21:21
 19/20 A kérdező kommentje:
nem fogadtam meg a tanácsotok :(
2012. aug. 9. 21:24
 20/20 anonim ***** válasza:
vagyis?
2012. aug. 9. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!