Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek a szerelem az nem időpocsékolás?
amellett hogy persze egy nagyon kellemes érzéssel tölt el, nincs túl sok értelme
egy nagyon jó barát ilyen szempontból sokkal "értelmesebbnek" számít mint egy lány/srác akivel naphosszakat lóghatunk,hülyülhetünk
aztán a vége általában szakítás legalább is a korosztályomban
állandóan csak rá gondolsz, alig tudsz bármi építő jellegűt csinálni, mivel nincs időt a csaj mellett, mire jó ez, vagy csak engedünk az ösztöneinknek miszerint a szerelem által kaphatunk az igazi boldogságból, vagy annak egy részéből
18f
köszönöm a válaszokat, én sem vagyok meggyőződve arról hogy ne lenne értelme, csak inkább elgondolkodtam
az igazság az hogy persze hogy vágyom egy igazán megértő és "egyáltalán-nem-kell-neki-megjátszanom-magam" barátnőre, de sajnos amíg ilyen a legtöbb csaj, legalább is a korosztályomra nézve, addig semmi kedvem barátnőt keresni, főleg, úgy hogy a legutóbbi kísérlet óta, elment vele együtt az önbizalmam is a lánykeresésben
6 éve ismerem a páromat, lassan 2 éve vagyunk hivatalosan együtt... Nem időpocsékolás a szerelem ha olyat szeretsz aki viszont szeret. Igencsak nagy probláma szerintem hogy a mi korosztályunk a szerelem szót egy a wc-papírhoz hasonlító dologgá tette.
18/L
Kinek mi.
Akik x éve együtt vannak, azoknak nem.
Akik épp benne vannak, azoknak épp nem.
Legyen igazi, vagy nem igazi - ezt ki mondja meg? - szerelmen, vagy nem szerelmen alapuló, akkor sem az.
Hisz valamiért benne vannak.
Aki olyat fogott ki, amilyet, és utólag rájön, hogy az mégsem szerelem volt, az lehet úgy érzi utólag idő pocsékolás volt.
A te korosztályodnak - még inkább lefele menet -, általában "mindegy" kivel jön össze - a közeli ismeretségi körből ( suli, szakkör, közös ismerősök által stb.) akivel a legjobban kijönnek, és feltudják ruházni ilyen olyan tulajdonságokkal-, amit úgy értek, ilyenkor nem az a lényeg, hogy házasság legyen belőle, hanem megtanuljon az illető működni egy párkapcsolatban. Ilyen tájt még gyakori, hogy ezek a kapcsolatok személytelenek, és inkább a szerelembe szerelmesek. A lényeg az érzés "gyakorlása" valakin. Ez nem rossz dolog, hanem általában szükséges, de van akinek nem.
A baj ott kezdődik, hogy a szerelem tud olyan drog lenni, hogy valakinek csak megbonyolítja az életét, és ezáltal el is ronthatja a jövőjét, erre tényleg nem lenne szükség.
De nehezen lehet némelyik fiatallal megértetni, hogy nincs lemaradva semmiről. Bonyolult téma kör...
Szóval az tök jó, ha ilyen korban ad egy pluszt, mert minden jobban megy tőle, ugyanakkor az ellenkezőjére is van példa.
Szóval igen, van aki jobban jár, ha csak egy baráttal lébecol végig a kamaszkoron, mert az is nagyon sokat adhat, de az is szupi ha van egy párkapcsolata is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!