Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért félek annyira, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek annyira, hogy elveszítem?

Figyelt kérdés
Van egy barátom de még csak 1 hete vagyunk együtt. De máris félek attól, hogy elveszitem de egyutal attól is félek, hogy beleszeretek. Szerintem még korai lenne és próbálom kordában tartani az érzéseimet de annyira nehéz és nagyon félek, hogy csalódás lesz a vége. Szerintetek már beleszeretem és ezért félek annyira a csalódástól? 17/L :(

2012. júl. 29. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:

1. Beleszerettél.

2. Félsz hogy elveszíted, mert fontos neked.

3. Aki nem kockáztat az nem is nyerhet. Másrészről egyszer mindennek vége. Bátornak kell lenni.

4. Olvass utána a buddhizmus alaptanításainak ha segíteni akarsz magadon.

2012. júl. 29. 22:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Én nekem egyszer volt barátnőm... És ott is tudtam hogy lesz vége, miért, és hogy hogy tudom még húzni halasztani, előrébb hozni. Én inkább előrébb hoztam, hogy kevésbé szenvedjek.

F/16 (Egyébként ne félj. Az életnek is vége van egyszer, mégsem siránkozunk folyton. Élvezzük :))

2012. júl. 29. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Mert okod van rá, nem olyan veled ahogy te azt szeretnéd?

Mindenki csalódhat, sajnos nem lehet kikerülni bármilyen pocsék is.

2012. júl. 29. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is félek hogy elveszítem a barátnőmet. Minden reggel ő jut eszembe amint felkelek. És azon aggódom hogy vajon "ma este" úgy fekszem-e le hogy még együtt vagyunk. Azért félek hogy elveszítem, mert úgy szeretem ahogy még senki mást. És mást nem is fogok soha ugyan úgy szeretni, mint őt. Számomra egy igazi kincs ez a lány! Pótolhatatlan. Szeretem, és te is szereted a fiúdat.
2012. júl. 29. 22:29
 5/8 anonim válasza:

Kedves kérdező,

Legbelül mindenki fél a csalódástól.Rossz tapasztalat, illetve önbizalomhiány okozhatja a félelmed.Ahhoz, hogy sikeres legyél az életben-így a párkapcsolatban is- elsősorban hinned kell önmagadban.

2012. júl. 29. 22:35
 6/8 anonim ***** válasza:
És persze bíznod kell a fiúban.
2012. júl. 29. 22:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért félsz attól hogy beleszeretsz?
2012. júl. 29. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Gondolom azért fél, mert idővel összetörné a szívét. Ha bízik a fiúban akkor nem fog félni ettől.
2012. júl. 29. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!