Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek, hogy elveszítem! Jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy elveszítem! Jó ötlet volt belemenni ebbe a pár napos "mosolyszünetbe"?

Figyelt kérdés

Nemrég voltunk 2 évesek. Kb 2 hete észrevettem, hogy nagyon furák vagyunk egymással. Ezt úgy kell érteni, hogy már nem ölelgetjük egymást, nem puszilgatjuk, babusgatjuk a másikat, hanem csak éljük a megszokott kis életünket, ami szinte minden nap ugyanolyan.. Szóval eléggé unalmas.

Meg akartuk beszélni a dolgot, de ő elment anyjáékhoz, és ott aludt, pénteken is, tegnap is. Tegnap találkoztunk, hogy megbeszéljük, hogy akkor hogyan is tovább. Én nem állítom be magam szentnek, mert tudom, hogy nem vagyok az. Vannak hibáim. Megbeszéltük, hogy mindketten elbasztunk nagyon sok mindent. Ő azt mondta, hogy ő már úgy érzi, mintha csak megszokásból lennénk együtt.

Szeret, de már kezd átmenni ebbe az egész.. Igaza van, mert tényleg minden nap ugyanazt csináljuk. Már reggel tudjuk, hogy hogy fog telni a napunk. Ő is sírt, én is sírtam, de nem békültünk ki. Azt mondta, hogy neki kell egy kis idő, hogy át tudja gondolni a dolgokat. Először nem akartam belemenni, mert általában ugye ez rosszat jelent. De viszont én is tudni akartam, hogy mit érez pár nap után, mert végül is ugye így jön rá az ember, hogy mennyire is számít neki a másik.

De, nagyon félek, hogyha hív, hogy találkozzunk, akkor azt fogja mondani, hogy arra jutott, hogy nem érdemes folytatni. 2 napja egyfolytában csak bőgök, mint egy óvodás. Már most gyászolom a kapcsolatunkat. Reménykedni akarok, de nem akarom magam felesleges álmokba ringatni.

Nem mondta konkrétan, hogy mikor fog keresni. De én már komolyan nem bírom, már hülyeségekre gondolok, nem tudom lefoglalni magam, nincsenek barátaim, haverjaim, barátnőim, akivel elmehetnék valahova.. Nekem csak Ő van.

2012. máj. 13. 10:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ez a szitu a barátnőmékkel is..és nem akarlak elkeseríteni de ők is megszoksából voltak együtt amiböl minden nap veszekedés lett.. és már nincsenek együtt:S szerintem ennek annyi:S vagy ha aztmondta h veled akar maradni és marad ez a mindennap élet akkor te tegyél valamit mert csak elásod ezzel magad:)
2012. máj. 13. 10:32
 2/11 DiMalto ***** válasza:
Elég sz.r ügy......de ha már mind a ketten meg állapítottátok,h ez így nem túl jó,akkor ezen a gondolkodási idő sem fog segíteni......hívd fel,és közöld te,h arra jutottál,nem érdemes folytatni,a reakciójából,legalább kiderül,h ő mit is gondol valójában.....ha próbál tiltakozni,nem reménytelen,de ha könnyen bele megy,akkor legalább tisztán látod h mit is gondol valójában,amit eddig egyszerűen csak nem mert a szemedbe mondani.....
2012. máj. 13. 10:35
 3/11 anonim ***** válasza:

Miért nem keresel magadnak valaki mást? tudom..tudom.., mert szereted!Ha ennyire szereted, miért hagytad, hogy ellaposodjon a kapcsolatod? Fiatal vagy (gondlom), annyi jó nő van ezen a világon!

Mondjuk az gáz, hogy nincsenek se haverjaid, se barátaid... Én elöbb ilyeneket keresnék magamnak!

2012. máj. 13. 10:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem lassan 2 honapja lett vège egy 3 èves kapcsolatomnak. a pàrom szunetet kèrt,de vège lett. mèg ahhoz is gyàva volt hogy bemondja vège van.baràtaim nekem sincsenek,de muszàj tulèlni ezt a dolgot. lehet tàrsfuggo is vagy,ezèrt nem akarod elengednide ne fuss utàna vàrd meg amikor megkeres.addig èlvezd,hogy egyedul vagy.nem egyszeru tulèlni,de lehet. nekem mèg mindg fàj,sot mi beszèlunk is szinte minden nap-nem muszàjbol hanem mert a dolgaim ott vannak nàla-igy nehezebb elfelejteni valakit. de ha szereted engedd el.ès ha visszajon a tièd,ha nem soha nem is volt a tièd.
2012. máj. 13. 10:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Jó ötlet volt, hiszen mi mást tehetsz? Ez nem szerződés, kapcsolat. Ha ő ezt akarja, és te is érzed, hogy a kapcsolat kezd ronggyá menni, bele kell menned, és úsznod az árral.. Ne alázkodj meg, ne könyörögj, legyél erős.. Én nemrég mentem át ugyanezen, a kapcsolatnak vége lett :) 4 hosszú év után.. Ő ezt akarta, én próbáltam megoldani, végül úgy váltunk el, hogy már egyikőnk se szerette a másikat, közös megegyezés volt.
2012. máj. 13. 11:22
 6/11 A kérdező kommentje:

Mi szeretjük egymást. Csak annyira sok a rossz dolog körülöttünk, hogy egymáson vezetünk le mindent.. Én pl nem szeretek anyjáéknál lenni, mert utálnak, meg hát anyja meg is mondta, hogy én oda többet ne tegyem be a lábát, mert eljött velem a fia.. De, sohase tiltottam meg neki, hogy odamenjen.. Csak rosszul esik, mert tudom, hogy adják alá a lovat. Anyja nem titkolja, hogy ő annak örülne a legjobban, ha mi külön mennénk, és barátom visszamenne hozzájuk..

Én már tudom mit akarok, vele akarok lenni, megváltozni, tenni, hogy jobb legyen, programokat szervezni, hogy újra boldogok legyünk.. De ő azt írta, hogy nem gondolkozott, egész hétvégén buliztak a családdal.. Kicsit rosszul esik, hogy eszébe se jutottam...

2012. máj. 13. 13:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Először is: nyugodj meg. Egyátalán nem veszett az ügy! Teljesen tökéletesen megértem a félelmedet, úgy érzed ha ott fog hagyni élni se akarsz...tudom mert ugyanez van most velem, annyi különbséggel hogy mi fél éve vagyunk eggyütt és egyátalán nem biztos benne hogy szeret még engem. :/

Nézd, a szerelem egy idő után átalakul mély szeretetté. Ez nem baj, nem hiba, hanem egy természetes folyamat. Lehet hogy erről van szó. Viszont ha ez tényleg akkora bajnak érzitek, szervezzetek programokat, menjetek teaházba, ha van rá pénzetek wellnesezni, kirándulni, piknikezni...vagy ha ezek nem, szeretkezzetek valami extrém helyen. (furcsán hangzik de jó az szerintem.)

Nem kell temetned a kapcsolatotokat, hiszen amíg szeretitek egymást mindent meg lehet oldani ha kellő kitartás van bennetek. :)

2012. máj. 13. 13:45
 8/11 anonim válasza:
Nem gondolkozott, mert egész hétvégén bulizott? Hát ez nem túl jó. Volt barátommal másfél évig voltam együtt.. Szünetet kért. Ő se nagyon erőltette a gondolkozást. Kb. egy hétig nem is beszéltünk. Aztán szakított velem.
2012. máj. 13. 13:47
 9/11 A kérdező kommentje:

7.-es válaszoló! Köszönöm! Amiket leírtál sokat segítettél! Soha nem voltunk még ilyen mély ponton, mindent megtudtunk beszélni.

Tenni fogok érte, és ha nem jön össze akkor "megpróbálom" elfogadni, hogy nem megy..

2012. máj. 13. 13:51
 10/11 anonim ***** válasza:
azóta történt valami???
2012. máj. 16. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!