Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek, hogy elveszítem! Jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy elveszítem! Jó ötlet volt belemenni ebbe a pár napos "mosolyszünetbe"?

Figyelt kérdés

Nemrég voltunk 2 évesek. Kb 2 hete észrevettem, hogy nagyon furák vagyunk egymással. Ezt úgy kell érteni, hogy már nem ölelgetjük egymást, nem puszilgatjuk, babusgatjuk a másikat, hanem csak éljük a megszokott kis életünket, ami szinte minden nap ugyanolyan.. Szóval eléggé unalmas.

Meg akartuk beszélni a dolgot, de ő elment anyjáékhoz, és ott aludt, pénteken is, tegnap is. Tegnap találkoztunk, hogy megbeszéljük, hogy akkor hogyan is tovább. Én nem állítom be magam szentnek, mert tudom, hogy nem vagyok az. Vannak hibáim. Megbeszéltük, hogy mindketten elbasztunk nagyon sok mindent. Ő azt mondta, hogy ő már úgy érzi, mintha csak megszokásból lennénk együtt.

Szeret, de már kezd átmenni ebbe az egész.. Igaza van, mert tényleg minden nap ugyanazt csináljuk. Már reggel tudjuk, hogy hogy fog telni a napunk. Ő is sírt, én is sírtam, de nem békültünk ki. Azt mondta, hogy neki kell egy kis idő, hogy át tudja gondolni a dolgokat. Először nem akartam belemenni, mert általában ugye ez rosszat jelent. De viszont én is tudni akartam, hogy mit érez pár nap után, mert végül is ugye így jön rá az ember, hogy mennyire is számít neki a másik.

De, nagyon félek, hogyha hív, hogy találkozzunk, akkor azt fogja mondani, hogy arra jutott, hogy nem érdemes folytatni. 2 napja egyfolytában csak bőgök, mint egy óvodás. Már most gyászolom a kapcsolatunkat. Reménykedni akarok, de nem akarom magam felesleges álmokba ringatni.

Nem mondta konkrétan, hogy mikor fog keresni. De én már komolyan nem bírom, már hülyeségekre gondolok, nem tudom lefoglalni magam, nincsenek barátaim, haverjaim, barátnőim, akivel elmehetnék valahova.. Nekem csak Ő van.

2012. máj. 13. 10:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

De aranyos vagy, hogy érdeklődsz! :)

Amúgy igen.. :) Kibékültünk, megbeszéltünk mindent, több programot csinálunk (legalább egy hónapba egyszer elmegyünk valahova) változtatni fogunk.

2012. máj. 17. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!