Miért néznek ki így a mai fiatalok?
Figyelt kérdés
meg áll az eszem...olyan fiatalok futkosnak mindenhol,hogy rossz rájuk nézni....fiúk seg.lukig letolt gatyában,feketére színezett szemmel,olyan hajjal mint a puli ,ki sem látnak.....orrukba ,szájukba szemöldökükbe drótok....szúnyog vékonyságúak....miért?2013. aug. 20. 20:40
11/17 anonim válasza:
Hidd el, szüleid generációja rólad kérdezte ugyanezt. Minden generáció más akar lenni, mint az előző.
12/17 anonim válasza:
Én szellemileg igyekszem túlszárnyalni az előző generációt, és a sikereimmel, tudásommal próbálok kitűnni a tömegből, nem ilyen alja, szánalmas módszerekkel.
13/17 anonim válasza:
Mi az hogy alja szánalom??? basszus azért mert valaki divatosan öltözködik még lehet marha okos, vagy tehetséges valamiben. Azért mert neked ilyen berögzült világnézeteid vannak, hogy okos meg egyéni nem lehet senki egyszerre, nem kéne a saját korosztályodat oltani...
14/17 anonim válasza:
Nem csak oltom, irtanám is. Engem még nem is a b*zis öltözködésük zavar, hanem, hogy szégyent hoznak a férfi nemre vele. Egy pofon aztán mindegyik elterül, mint a Nagy Alföld. A csajnak nagyobb karja van már mint a pasinak. Megvédeni se tudnák! De legalább még úgy is öltöznek, mintha most jöttek volna a melegfelvonulásról! És ez nem divat, amit a kérdező is írt. Divat az öltöny, az ing, a tisztességes ruha, rendesen felöltözve nem pacuha purdé módjára. De mindegy, tűnjön ki, aki ezzel akar kitűnni. Aztán meg tűnjön el...
15/17 anonim válasza:
És akkor most te vagy a tökéletes ember? Amúgy én mostanában pont az ellenkezőjét veszem észre... A fiúkat arra felé ahol én lakom nagyon is érdekli hogy mekkora válluk van és mennyit sportolnak. Az meg hogy nem hordanak öltönyt pl. iskolában... Hát ezt átgondoltad?
Öltönyt régen se hordtak, meg még szerintem sokáig nem is fognak.
16/17 anonim válasza:
most az öltöny a legkisebb, de akkor se kéne tökig kivágott melegfelvágott ruhát hordani. az első felére meg azt mondom nagyon helyes, gyúrjanak csak. jobb mint a b* zulás. amúgy nem vagyok tökéletes csak agyf* szt kapok az ilyen emo, gót, páwa és társaiktól. nem tudom miért nem lehet tisztességesen kinézni.
17/17 anonim válasza:
Nem részesültek ilyen neveltetésben: http://www.youtube.com/watch?v=3hixinV1PYY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!