Miért néznek ki így a mai fiatalok?
Társadalmi nyomás, divat, és 80%-ban az előző generáció hagyatéka. A megjelenését az ember általában a személyiség tükrözése és társadalmi üzenet céljából változtatja meg.
Társadalmi nyomásról bővebben itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__47426..
Keresztkérdés: miért zavar téged? Nem lehetnek neked elég jók? Írod, hogy szúnyog vékonyságúak, rossz rájuk nézni, stb. Ha ennyire elfogadhatatlanok az idősebb számára, akkor nem kell nagyon elrugaszkodni, hogy lásd: van jogosság abban, hogy így reagálnak. Azt, aki gyűlöl és megaláz, azt nem tudod tisztelni. És ez szerintem a legelemibb emberi érték. Arról pedig, hogy tapasztalatlanok, és nem tudnak más módszert kitalálni az ellenállásra, arról nem ők tehetnek, hiszen fiatalok. Nem volt még idejük megtanulni, és nem is tanította meg őket senki. Arról, hogy nem mutatott példát az előző generáció arról, hogy hogyan kell tisztességgel kiállni magadért és az elveidért, arról szintén nem a fiatalok tehetnek. 10-20 év múlva benő a feje lágyuk és megtanulják.
Hofi:
Volt idő, mikor tiltották, most elnézik, de lehet, hogy eljön az az idő, mikor kötelezővé teszik!
De ezt már nem akarom megélni!
Nos, a környékünkön két melegbár van, szóval gondolhatod, vannak figurák. :D
NÉha ha meglátom őket, röhögök magamban ... nem rajtuk, hanem a megjelenésükön... én a "gótkodó" és black metalos figuráknak nem bírom a látványát.
Amúgy, ezek szélsőséges esetek, vannak normális fiatalok is, csak ők kevésbbé feltűnőek.
ÉN azt vettem észre, hogy fiatalok többsége igyekszik kitűnni valamivel, ami nem gond, csak néhányan ízléstelenül túlzásba viszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!