Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi lehet velem?...

Szerintetek mi lehet velem? Már magamat sem ismerem ahhoz eléggé, hogy erre választ tudjak adni. Lehet depresszió?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok.Mai napon regisztráltam erre az oldalra.

Remélem segíteni tudtok.

Pár hónapja dühkirohanásaim vannak amiket nem tudok kezelni.

Ezen a dühkirohanásos dolgon annyit kell érteni... hogy a bolhából csinálok elefántot.

Semmiségen felrántom az agyam és pillanatok alatt olyat vágok a körülöttem lévőkhöz hogy magam is meglepődök.

Most azt történt hogy a szüleimmel és az egyik nővéremmel csúnyán össze vesztem .Durva dolgokat vágtam a fejükhöz de másnap rendeződni látszott minden.Ismernek már annyira hogy megbánom a dolgot és már elnézést kértem tőlük.Mégis nem tud nyugodni a lelkem.:(

Édes szüleim a "nyomorból" indultak és össze hoztak egy remek kis családot. Sokat köszönhetek nekik .

Egyik percben örülök,másik percben olyanokon gondolkodom hogy pl.: öngyilkosság, ütlegelés

Fogalmam sincs ilyenkor mi zajlik le belül de kezdek frászt kapni saját magamtól.

Sok bántó dolog ért mostanában egykét dolgon ma se vagyok túl , régebbi csalódások.

Nővérem költözése.

Minden halmozódik fel bennem. Pszichológuson töröm nagyon magam hátha tud ő segíteni. Kibeszélni magamból mindent.:(

16 évesen úgy érzem többet vállalok mint kellene.:(

Csak hogy eredménye legyen.:(

Imádok sportolni rajzolni, kosarazom is.

De úgy érzem nem elég.:(

Ezekkel csak órákra tudok elszakadni , kis időre tudok kikapcsolni.

Nem tudom mi zajlik le bennem:(

Félek hogy bármit is csinálok, rossz lesz :(

2013. aug. 18. 22:18
 1/3 anonim ***** válasza:

úgy érzem, ahogy a szüleidről beszélsz, hogy jó a kapcsolatod velük. Mond ezt el akár csak az egyiknek, és kérj segítséget. Nem hiszem túl nagy lenne a gond, talán csak elég ha kicsit pihensz. Ők meg tudnak erősíteni abban h. büszkék rád, és nem kell bizonyítanod.

Hajrá! Jobbulást :)

2013. aug. 18. 22:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyen előfordul, ha az ember stresszes, vagy fáradt. Ha fáradt vagy, pihend ki magad, ha meg stresszes, akkor tényleg beszélgess a szüleiddel erről, vagy legrosszabb esetben menj pszichológushoz, és nem telik el sok idő, és újra minden jó lesz.
2013. aug. 18. 23:13
 3/3 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat.!!

valoszinu pszichologushoz fogok fordulni , szakember segitsege kell , szuleim ezen sokat nem tudnak segiteni :/ ha tudnanak is csak rovid ideig :/

2013. aug. 19. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!