Szerintetek is röhejes a tetoválás egy piszkafa testen?
"Ami vicces, mert én se bírom pl. a csesznye metroszekszuális barmokat. Legszivesebben letépném a fejüket ha egy légtérbe vagy utcán vagyok velük."
Látod, én nem tépném le senkinek sem a fejét, sőt, még csak belé sem kötnék senkibe. Még akkor sem, ha tök unszimpatikus. Biztosan bennem van a hiba. Attól a véleményem persze még megvan.
Nem röhejes. Mindenkinek joga van azt csinálni a testével, amit akar. Ha valaki vékony, és tetoválást szeretne, nem értem, miért ne csinálhatná. A tetoválás nem kiváltság, amit csak akkor lehet megcsináltatni, ha valaki úgy néz ki mint a Rock.
Nekem az a véleményem, hogy ha már olyan sokat foglalkozol a saját tested építésével (amit pozitív dolognak tartok, ne érts félre), akkor a maradék energiádat, amit abba fektetsz, hogy másokat kritizálsz meg bámulsz, fordíthatnád szintén magadra. Ne foglalkozz te azzal, ki hogy néz ki, mert nem a te dolgod. Az egy dolog, hogy van véleményed mások külsejéről, de ez rajtad kívül senkit nem érdekel.
"Az egy dolog, hogy van véleményed mások külsejéről, de ez rajtad kívül senkit nem érdekel."
Téged nem érdekel, rendben. Viszont te nem vagy mindenki, mert valakit igenis érdekel. Amit írtál tehát innentől fogva nem igaz.
Egyébként ha valaki egy szimbólumot aggat magára, legyen az tetoválás, póló, nyaklánc, logó, matrica stb. az üzenetet hordoz a világ számára, mondani akar vele valamit MÁSOKNAK. Hiszen ha csak egyedül élne a földön, vagy egy lakatlan szigeten, akkor tök mindegy lenne, mi van a testére írva, tényleg nem érdekelne senkit, mert nem látná senki. Egy üzenet pedig, ha nincsen elrejtve, eljut az emberekhez, így hozzám is, amikor szembejön velem egy ilyen illető. Nos, ha valaki valamit kitesz a placcra, akkor ne csodálkozzon, ha mások nem hagyják szó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!