Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is röhejes a...

Szerintetek is röhejes a tetoválás egy piszkafa testen?

Figyelt kérdés
Lépten-nyomon belebotlok jelentéktelen felsőtesttel, 25-30-as bicepsszel rendelkező kis nyápicokba, akik sárkányt, királykobrát, farkast, sast és egyéb, erőt és tekintélyt sugárzó állatokat tetováltattak a karjukra. Gondolom ezzel akarják kompenzálni a deficitet, az összhatás viszont enyhén szólva nevetséges. Kondizok, 43-mas karom van, de eszem ágában sem lenne tetováltatni magamra semmit, mert a természetesség híve vagyok, az értékeket meg nem rajzolni kell (azt bárki tud, illetve bármit oda lehet biggyeszteni), hanem a fejben és a szívben vannak. Nektek mi a véleményetek erről?

2013. aug. 17. 19:20
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

"Ami vicces, mert én se bírom pl. a csesznye metroszekszuális barmokat. Legszivesebben letépném a fejüket ha egy légtérbe vagy utcán vagyok velük."

Látod, én nem tépném le senkinek sem a fejét, sőt, még csak belé sem kötnék senkibe. Még akkor sem, ha tök unszimpatikus. Biztosan bennem van a hiba. Attól a véleményem persze még megvan.

2013. aug. 18. 00:48
 22/27 anonim ***** válasza:
43%
Hja, bele sem kötnél senkibe, csak kérdést írsz ki róluk a neten és ha meglátsz egyet röhögőgörcsöt kapsz.. Milyen rendes vagy. Te a divatrendőrség vagy, hogy eldöntsd ki mit varrathat magára?
2013. aug. 18. 10:06
 23/27 A kérdező kommentje:
Véleményszabadságról hallottál már?
2013. aug. 18. 10:15
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem röhejes. Mindenkinek joga van azt csinálni a testével, amit akar. Ha valaki vékony, és tetoválást szeretne, nem értem, miért ne csinálhatná. A tetoválás nem kiváltság, amit csak akkor lehet megcsináltatni, ha valaki úgy néz ki mint a Rock.

Nekem az a véleményem, hogy ha már olyan sokat foglalkozol a saját tested építésével (amit pozitív dolognak tartok, ne érts félre), akkor a maradék energiádat, amit abba fektetsz, hogy másokat kritizálsz meg bámulsz, fordíthatnád szintén magadra. Ne foglalkozz te azzal, ki hogy néz ki, mert nem a te dolgod. Az egy dolog, hogy van véleményed mások külsejéről, de ez rajtad kívül senkit nem érdekel.

2013. aug. 18. 11:15
 25/27 anonim ***** válasza:
46%
Én pedig egyet értek a kérdezővel. nyilván nem akarja senki sem megmondani, h ki mit tetováltathat magára. De mindenkinek van véleménye, és egy normális kérdés lett kiírva szerintem. Feltett egy kérdést, h más mit gondol erről. Ez miért baj? :D
2013. aug. 18. 11:41
 26/27 A kérdező kommentje:

"Az egy dolog, hogy van véleményed mások külsejéről, de ez rajtad kívül senkit nem érdekel."

Téged nem érdekel, rendben. Viszont te nem vagy mindenki, mert valakit igenis érdekel. Amit írtál tehát innentől fogva nem igaz.

Egyébként ha valaki egy szimbólumot aggat magára, legyen az tetoválás, póló, nyaklánc, logó, matrica stb. az üzenetet hordoz a világ számára, mondani akar vele valamit MÁSOKNAK. Hiszen ha csak egyedül élne a földön, vagy egy lakatlan szigeten, akkor tök mindegy lenne, mi van a testére írva, tényleg nem érdekelne senkit, mert nem látná senki. Egy üzenet pedig, ha nincsen elrejtve, eljut az emberekhez, így hozzám is, amikor szembejön velem egy ilyen illető. Nos, ha valaki valamit kitesz a placcra, akkor ne csodálkozzon, ha mások nem hagyják szó nélkül.

2013. aug. 18. 12:17
 27/27 anonim ***** válasza:
Üdv! Én egy 14 éves fiú vagyok aki szintén kondiba jár kb fél éve 30-as karom van és sehol nincs tetoválásom. Ha látok egy izmos tetoválásos férfit akkor azt gondolom hogy "na ez egy kigyúrt tetkós fazon" aztán ha látok egy szerinted piszkafa embert tetoválással akkor azt gondolom, hogy "na ez egy tetkós fazon". Egyiket se ítélem el. Sok lányismerősöm nem szereti a "kigyúrt" fiúkat amitől én még nagyon messze vagyok. Nem feltétlen a 45-ös kar nekik a lényeg sőt az egy huszadrangú dolog nekik, hogy mekkora a karja egy fiúnak. Az meg, hogy hiteles e a sárkány és a királykobra vagy bármelyik erőt jelképező szimbólum egy fiún az nem feltétlen a külsőtől és az izmoktól függ lehet egy vékony testalkatú fiú határozott, céltudatos és lehet egy kigyúrt fiú is határozatlan, "nyámnyila" szóval nem csak a külső a lényeg egy tetoválásnál hanem a belső is. 14/f
2013. aug. 18. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!