Szerintetek is röhejes a tetoválás egy piszkafa testen?
Egyetértek. Szerintem ne foglalkozz velük... Én is a természetesség híve vagyok, nincs és nem is akarok tetoválást. Ennek ellenére nincs vele semmi bajom.
Azért a 35-36-os karommal, ugye nem kell elbújnom:D
"Azért a 35-36-os karommal, ugye nem kell elbújnom"
Persze, hogy nem, az teljesen erős átlag :) Önmagában nem a testalkattal van a bajom, hanem azzal, amikor valaki a kelleténél büszkébb a semmire.
Saját magad ellen beszélsz, azt mondod hogy "piszkafa testen" ciki a férfias tetoválás, erre jössz azzal hogy edzel 43as a bicepszed és a természetesség híve vagy.
Maradjunk annyiban hogy valaki tetkóval szeret felvágni, te pedig a karoddal, a tetoválás különben sem alkat függő
Pl hány yakuza van szétgyúrva? Szinte alig akad közöttük, abból is csak a nagyobb termet
Egy birkózónak se lesz olyan karja, mint aki testépítéssel foglalkozik hobbi szinten
21/F
"Saját magad ellen beszélsz, azt mondod hogy "piszkafa testen" ciki a férfias tetoválás, erre jössz azzal hogy edzel 43as a bicepszed és a természetesség híve vagy."
Itt névtelenül beszélgetünk. Az, hogy edzem, az tény. Nem azért, hogy nagy karom legyen, hanem, mert le szeretnék fogyni 85-ről 77 kilóra ;) A külvilágnak nem dicsekszem vele. A tetoválás viszont teljesen más kategória. Bemész egy szalonba, leperkálod a pénzt, és azt varrnak rád, amit mondasz. Bárkire, bármit, bárhova rárajzolnak. Mi a teljesítmény mögötte? Ha kifaragsz egy furulyát, sokkal büszkébb lehetsz rá, azt legalább magad alkottad :)
"Persze, hogy nem, az teljesen erős átlag :)"
Akkor jó:D Én is jártam kondizni a múltban, csak az életvitelembe nem fért bele, ezért abbahagytam. De valamit kellene csinálni, mert észrevehetően összementem azóta.(nem szteroidoztam)
Ilyen emberek meg mindig voltak és lesznek is.
Én szeretnék majd tetoválást, mert valakinek nagyon jól áll, de abban egyetértek, h egy piszkafa testen röhejes. Vagy akkor ne karra rakassa könyörgöm...
16f
"A valódi szellemi és lelki erővel rendelkező embereknek nem kell 42-es kar, hogy ezt bizonygassák."
... de tetkó sem ;)
"Erőt sugárzó állatot pedig szted nyilván csak fizikailag erős ember varrathat magára."
Megteheti más is, de az összkép alapján nem biztos, hogy hitelesnek fogom tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!