Galtibor kérdése:
Mit jelképez ha valakinek a szeme alatt egy tetovált csepp van?
Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 21:45
1/8 anonim válasza:
úgy tudom, hogy azt jelenti, hogy ölt embert. ezért butaság divatból felvarratni
2/8 anonim válasza:
bizony, az amit az első írt, de hogy ezzel mit akarnak kifejezni nem tudom!
Egy ismerősőm sem ölt embert mégis ott vigyorgott neki, csak valahogy leszedette de a helye ott van
3/8 anonim válasza:
Igen,az egy könnycsepp és a megölt embereket/a megölt emberek számát jelzi.
Ez ilyen börtön jelkép ha jól tudom ...
4/8 dickharta válasza:
persze,az! azért van a pierott-nak is.
meg az összes bohócnak.. :)
inkább valami fájdalom jelkép sztem.
5/8 anonim válasza:
eredetileg embert ölt státuszt jelentett de mára már csak azt jelenti hogy a gazdája egy nagyzoló divatköcsög
6/8 anonim válasza:
A tetovált könnycsepp csak a mexikói kartellek tagjainál jelenti azt, hogy megölt valakit. Ahogy mondták előttem mára már divatból csináltatják. (egyébként nem értem miért varratja szét magát a nép)
7/8 anonim válasza:
azt jelenti,h annyi embert ölt már,ahány könnycsepp van ,de lehet,hogy csak menőzésből varratta ,és később nagyon fogja bánni.
8/8 anonim válasza:
Lil Wayne-nek is van,de nálla ez azt jelenti,hogy hány ember halt meg a családjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!