Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is röhejes a...

Szerintetek is röhejes a tetoválás egy piszkafa testen?

Figyelt kérdés
Lépten-nyomon belebotlok jelentéktelen felsőtesttel, 25-30-as bicepsszel rendelkező kis nyápicokba, akik sárkányt, királykobrát, farkast, sast és egyéb, erőt és tekintélyt sugárzó állatokat tetováltattak a karjukra. Gondolom ezzel akarják kompenzálni a deficitet, az összhatás viszont enyhén szólva nevetséges. Kondizok, 43-mas karom van, de eszem ágában sem lenne tetováltatni magamra semmit, mert a természetesség híve vagyok, az értékeket meg nem rajzolni kell (azt bárki tud, illetve bármit oda lehet biggyeszteni), hanem a fejben és a szívben vannak. Nektek mi a véleményetek erről?

2013. aug. 17. 19:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
46%

"Erőt sugárzó állatot pedig szted nyilván csak fizikailag erős ember varrathat magára."

Igen szerintem is. Mire találták ki szerinted? Még mindig tartom, hogy nevetséges, én is láttam már ilyet, aki varratott magára és eléggé csonti volt. Nincs hozzá közöm, ki mit varrat magára, de az olyan akkor sem szép és véleményünk pedig lehet. :P

2013. aug. 17. 21:32
 12/27 anonim ***** válasza:
46%

Először is. Attól hogy valaki kigyúrt állat még nem biztos hogy erősebb egy piszkafánál. Lehet hogy mire az egyet lendít ami nem is talál addig a piszkafa 3-szor mögé ugrik és tarkón rugja.

Másodszor szerintem mindenkin röhejesen néz ki a tetoválás kortól, nemtől és testalkattól függetlenül.

2013. aug. 17. 21:33
 13/27 A kérdező kommentje:

"Biztos marhára fogja érdekelni őket, hogy mit tartasz hitelesnek..."

Engem sem érdekel, hogy mi érdekli őket és mi nem. Rajtuk röhögni viszont nekem is jogom van ;)

2013. aug. 17. 22:08
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki nagyon koti az ebet a karohoz ebben a temaban. Es akkor engem hova sorolnal? Nem vagyok nagyon vekony, a karom is kicsivel(!) az atlag felettinek mondhato, viszont soha nem gyurtam es koztem meg egy kidolgzott ferfi kozott, hat fenyevek a kulonbsegek. Viszont a karom harom negyede teljesen, es a masik oldalon a kulcscsont koruli teruletem tetovalt. Mindegyiknek jelentosege van szamomra, es azert is tettem magamra mert buszke vagyok ezekre, illetve minden nap emlekeztet bizonyos dolgokra. Most akkor jossz az utcan es kinevetsz mert nem kidolgozott a testem, hogy "merten en" tetovalni? Mi kozben tulajdonkeppen fogalmad sincs mi minek koszonhetoen kerult ram, es En mit fejezek ezzel ki. Szerintem a sajat testemen viselhetem a sajat eletem nyomait. (Persze teljesen mas az a kategoria mikor egy unintelligens valaki "gizdazik" egy sarkanyra amirol meg sem tudja mondani tulajdonkeppen minek is kellett neki)
2013. aug. 17. 23:03
 15/27 anonim ***** válasza:
95%
Kedves kérdező. Eléggé egy egoista állatnak tűnsz így hirtelenjében. Nem is értem miért olvastam el a kérdésed, talán nekem is a "piszkafa" szúrt szemet. Csak úgy hozzátenném, hogy én is egy olyasféle "piszkafa" testalkat vagyok, és tetkóm is van, sőt vállon. 70 kilócska vagyok amúgy, és a múlt héten épp egy ilyen -negyven akárhanyas karú csávóka- (tudod mint te, a dominánsabb faj) kötött belém az utcán. Hozzátenném én a hozzá képest ropi testemmel látszatra simán összeszarhattam volna magam. DE! a csávoka nem számolt azzal, hogy majdnem 10 éve számtalan küzdősportot gyakorlok, és mondanom sem kell, hogy a teféléd alul maradt viccesen, a csajszikák röhögve hagyták ott, és még a haverkái sem jöttek oda hozzám ..:) Ez csak egy példa volt hogy nem minden piszkafát lehet széttörni egy ütésre, és célzás, hogy ne legyen akkora a pofád, mert bármikor beéghetsz, és hogy nem mindenki tud annyira felhízni mint pl. te, mert vannak olyanok akik nem olyanok ... ja és a tetkó igenis jól áll, mert ízlések és pofonok....
2013. aug. 17. 23:09
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja és igen. Sokan nem egy képet tesznek a falra, vagy nem egy emlékképet vésnek a fejükbe, mert a kép egy idő után a szekrénybe kerül, az emlékkép meg elfelejtődik, de egy tetoválás, az örökre szem előtt marad ... az uccsó voltam .
2013. aug. 17. 23:12
 17/27 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem meg 70 kiló egyáltalán nem piszkafa alkat. És attól, h valaki ennyi kiló még nem biztos, h gebe. Lehet rajta szálkás izom is, akin pl állhat jól is. Én am 67%-os vok, és engem az az eset háborított fel, amikor ötven valahány kilós hülyegyerek tetováltatta a karjára a sárkányt. Ezek meg ne csodálkozzanak, ha beszólnak.

A történetnek pedig eléggé szarszaga van.

2013. aug. 17. 23:28
 18/27 anonim ***** válasza:
42%
Lehet akármilyen büdös a történet. Ezzel itt úgyse lehetne bizonyítani. Csak pont egy jó példa... és tényleg ízlések és pofonok...
2013. aug. 17. 23:34
 19/27 A kérdező kommentje:

"Eléggé egy egoista állatnak tűnsz így hirtelenjében."

Ha egoista lennék, a nyilvánosság előtt kérkednék, magamon például brutális fenevadak képeivel, sugallva azt, hogy nézzétek emberek, ez lapul bennem, egy királykobra vagyok, és jobb, ha vigyáztok velem. Nem teszem, mert ez nem több a bemondásnál, egy messziről jött ember olcsó dumájánál, amit van, aki bevesz, van, aki nem. Én nem a jelképekre adok, az csupán a máz. Sokkal többet nyom nálam a latban a valódi tartalom, legyen szó szellemiekről, vagy fizikai teljesítményről. Ha valaki egy szimbólumot helyez el magán, az felelősséget jelent a külvilág felé, hiszen a szemlélő az azonosulást várná. Hiába tesznek ki egy Suzukira BMW matricát, az akkor is csak egy Suzuki marad. Hiába festeti egy kreol nő szőkére a haját, az életben nem lesz belőle északi típus, és adott esetben baromi visszatetsző a látvány. Ugyanez a helyzet a tetoválással is. Ha nincsen összhangban a sugallni kívánt üzenet a belső tartalommal, a szememben az eredmény finoman szólva megmosolyogtató...

2013. aug. 17. 23:38
 20/27 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó soraidban pont hogy magad ellen beszélsz. Nem tudhatod kinek mit jelenhetnek ezek a képek. Lehet sok embernél vicces, de van mondani valója. Ez a baj az emberekkel, hogy nem bírják elfogadni a másikat. Ami vicces, mert én se bírom pl. a csesznye metroszekszuális barmokat. Legszivesebben letépném a fejüket ha egy légtérbe vagy utcán vagyok velük... és valszeg ő most ugyan így próbálna telibeszélni engem hogy mivan.. Remélem érted a mondnivalómat. Amúgy verekedős csávóka voltam megint. A lényege az, hogy kinek a pap, kinek a paplan, és hogy az emberek nem ugyan olyanok, mert ha ugyan olyanok lennének, akkor nem lenne ez a kérdés, és unalmas lenne az egész világ. :)
2013. aug. 17. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!