Szerintetek is röhejes a tetoválás egy piszkafa testen?
"Erőt sugárzó állatot pedig szted nyilván csak fizikailag erős ember varrathat magára."
Igen szerintem is. Mire találták ki szerinted? Még mindig tartom, hogy nevetséges, én is láttam már ilyet, aki varratott magára és eléggé csonti volt. Nincs hozzá közöm, ki mit varrat magára, de az olyan akkor sem szép és véleményünk pedig lehet. :P
Először is. Attól hogy valaki kigyúrt állat még nem biztos hogy erősebb egy piszkafánál. Lehet hogy mire az egyet lendít ami nem is talál addig a piszkafa 3-szor mögé ugrik és tarkón rugja.
Másodszor szerintem mindenkin röhejesen néz ki a tetoválás kortól, nemtől és testalkattól függetlenül.
"Biztos marhára fogja érdekelni őket, hogy mit tartasz hitelesnek..."
Engem sem érdekel, hogy mi érdekli őket és mi nem. Rajtuk röhögni viszont nekem is jogom van ;)
Szerintem meg 70 kiló egyáltalán nem piszkafa alkat. És attól, h valaki ennyi kiló még nem biztos, h gebe. Lehet rajta szálkás izom is, akin pl állhat jól is. Én am 67%-os vok, és engem az az eset háborított fel, amikor ötven valahány kilós hülyegyerek tetováltatta a karjára a sárkányt. Ezek meg ne csodálkozzanak, ha beszólnak.
A történetnek pedig eléggé szarszaga van.
"Eléggé egy egoista állatnak tűnsz így hirtelenjében."
Ha egoista lennék, a nyilvánosság előtt kérkednék, magamon például brutális fenevadak képeivel, sugallva azt, hogy nézzétek emberek, ez lapul bennem, egy királykobra vagyok, és jobb, ha vigyáztok velem. Nem teszem, mert ez nem több a bemondásnál, egy messziről jött ember olcsó dumájánál, amit van, aki bevesz, van, aki nem. Én nem a jelképekre adok, az csupán a máz. Sokkal többet nyom nálam a latban a valódi tartalom, legyen szó szellemiekről, vagy fizikai teljesítményről. Ha valaki egy szimbólumot helyez el magán, az felelősséget jelent a külvilág felé, hiszen a szemlélő az azonosulást várná. Hiába tesznek ki egy Suzukira BMW matricát, az akkor is csak egy Suzuki marad. Hiába festeti egy kreol nő szőkére a haját, az életben nem lesz belőle északi típus, és adott esetben baromi visszatetsző a látvány. Ugyanez a helyzet a tetoválással is. Ha nincsen összhangban a sugallni kívánt üzenet a belső tartalommal, a szememben az eredmény finoman szólva megmosolyogtató...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!