Nektek mi a véleményetek a cigányokról?
1-2 példát tudok mondani, akiknek sikerült is kivetkőznie azt a mentalitást - őket sajnálom, bár ők szerintem maguk sem törődnek a cigányokkal. Vannak olyanok, akik legalább dolgoznak, de sajnos az a temperamentum bennük van, és hajlamosak "tipikus" módon viselkedni. A legszélesebb réteg meg az a mindenki által ismert...ha majd egyszer megfordulnak az arányok, én is toleránsabb leszek. Persze, valahol biztos a többség is tehet róla, de hát olyan sok országban élnek, és szinte kivétel nélkül ugyanaz a probléma velük mindenhol...Ők nagyon sokáig elvoltak szerintem a maguk kis világában, csak efelett már eljárt pár száz éve az idő, s ők még mindig nem kapcsoltak, hogy talán nem kellene különcködni...
2013. aug. 10. 00:39
12/20 anonim válasza:
Én is cigány vagyok, igaz csak félig, de akkor is. Szerintem,én és a családom a normális réteghez tartozunk.
Én 1. Osztályos korom óta kitűnő tanuló vagyok, nagyon sok versenyben értem el dobogós, v. nagyszerű eredményt...
Az otthonom: Mindenki irigyli..160négyzetméteres gyönyörű családi házban élek, 2 testvéremmel, anyummal. A teraszunk akkora, mint Mások albérlete. Én Megértem a sok negatív jelzőt, de azért illene feltüntetni mindenkinek: VANNAK KIVÉTELEK! :)
2013. aug. 11. 16:55
13/20 anonim válasza:
Ha mélyen visszaásunk a múltban, akkor azt mondanám, hogy az eredeti cigánykúltúrában van valami jó.
Ma Magyarországon, 2013-ban a cigányok kb. 3%-a az aki kúltúrált, beintegrálódott.
A többiek, büdösek, koszosak, ostobák, öntörvényűek és stb.
Szívem szerint egy sorba állítanám az összeset és lelőném!
Nehogy már a saját hazámban nekem kelljen félnem.
Tisztelet a kivételnek! Őket becsülöm és tisztelem, hogy ilyen megítélés mellett képesek voltak EMBEREK maradni!
2013. aug. 11. 22:27
14/20 A kérdező kommentje:
Utolsó én is így vagyok vele! Utolsó előtti: természetesen vannak kivételek! De sJnos a többségük elviselhetetlen.
15/20 anonim válasza:
Ezekkel én is egyetértek, mivel ezek tények.. Például a multkor ültem,egy olyan buszon amin nem lehetett kinyitni az ablakokat, sajnos. Az egyik buszmegállónál beszált 2 cigány és sajna elég büdik voltak.! Ráadásul az egyikük mellettem állt meg mivel tele volt a busz. Nagyon megszívtam. De a magyarok közül is vannak durva esetek.. Nem vagyok rasszista(keverék vagyok) Anyum ápolónő.. Néha szokott mesélni hogy mit művelnek a betegek. Eléggé sajnalom. Például a magyar kb. 50 éves nő azon hisztizett hogy ő nem fog megmosakodni, "majd otthon" 2 hétig bennt volt fogva. Nagy nehezenneg furdették. :D Vagy hogy a 35 éves hapi közelébe nem lehetett menni, mivel eléggé különleges szaga volt (kaki, izzadság szag, láb szag, gomba..) ezzel nem akarok senkit megsérteni. "utolsó előtti"
2013. aug. 12. 23:05
Nektek mi a véleményetek a cigányokról?
Az, hogy állandóan szegregáljuk őket,kirekesztjük, elvettünk tőllük minden munka lehetőséget, Mivel Magyarország a náci fasizmus irányában tart sok a nyilas rasszista ezért félelemben tartsák őket koholmány vádak alapján is börtönbe zárják őket.
Különben egy békés dolgos nép, imádni való . az Iráni Gárda érdekeltségű náci fasiszta nyilas pártokat kéne betiltani!!!
2013. aug. 16. 07:26
Utolsó! Te biztos, hogy nem Magyarországon élsz!!!!!
2013. aug. 16. 10:13
18/20 A kérdező kommentje:
7:26... Te is biztos cigány vagy, azért mondod ezt! Nyisd ki a két kicsi szemedet és nézd már meg mi megy itt "Magyar"országon. Már a magyarok a kisebség komolyan. még hogy ki vannak rekesztve.. MI VAGYUNK MÁR KIREKESZTVE A SAJÁT ORSZÁGUNKBÓL!!
19/20 anonim válasza:
Szeretem őket(énis az vagyok):) persze vannak nehezen elviselhetők is ,én nem ide tartozom
2013. aug. 31. 15:28
20/20 Ffhj válasza:
Ez azért elég sértő, mivel én is az vagyok, de kitűnő tanuló 1. Osztály óta, nem barna a bőröm hanem fehér mint a fal, az egész családom fehér, tehàt rajtunk nem látszik, de magyon rossz hogy az emberek nem veszik észre hogy vannak kivételek. Anyukám és a nevelőapukám is dolgozik tisztességesen, normálisan. Jól élünk tiszták vagyunk és normálisak. Igen sajnos vannak nagyon rossz fajta cigányok akiket elsoroltatok, buták ,koszosak,igénytelenek, stb...
2018. aug. 6. 23:20
Kapcsolódó kérdések: