Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a cigányokról?

Figyelt kérdés

2013. aug. 9. 19:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Azt ide nemlehet leírni mert megint letiltanak.
2013. aug. 9. 19:03
 2/20 A kérdező kommentje:
xdd azt adom :D én is gyűlölöm őket!!!
2013. aug. 9. 19:06
 3/20 anonim ***** válasza:
85%
A 99% ukat utálom. :D De vannak normális cigányok is, csak elég ritkák. A nagyképü, lopkodós, erőszakos cigányokat viszont irtani kellene. Röviden ennyi.
2013. aug. 9. 19:11
 4/20 anonim ***** válasza:
Szintén elsővel értek egyet.
2013. aug. 9. 19:23
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
Európa férgei. Aki mást mond, az vagy azheimer-kóros, vagy retardált.
2013. aug. 9. 19:27
 6/20 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Az, hogy egy szerencsétlen népcsoport, amely (saját magának köszönhetően) közutálatnak örvend.

Én is úgy vélem, hogy sok becsületes, tisztességes is lenne közöttük - de egyrészt nem tudom, hogy melyik ilyen, másrészt a többi ezeket is elrontja.

Nem könnyű kitörni a cigánysorból. Hiszen aki nem akar úgy élni, mint ők, azt kitaszítják maguk közül, mert az "már nem cigány", de a fehérek sem fogadják be, mert "akkor is cigány". Ez egy ördögi kör, amiből szinte lehetetlen kitörni.

Ugyanakkor én is lehetőség szerint elkerülöm őket, mert már "hozzászoktam" sajnos, hogy örökké békétlenkedők, hangoskodók, erőszakosak, durvák, és közönségesek. Még azt is elhiszem bármelyik kisebbség-védőnek, hogy ez nem az ő hibájuk, hanem a körülményeké, de ez semmit nem változtat azon a tényen, hogy a többségük egyszerűen nem tud kultúremberként viselkedni.

Persze, segíteni kell őket, hogy felemelkedhessenek, és be tudjanak illeszkedni.... Igen de hát már mióta is segítjük őket??? Ha valaki engem fele ennyire felemelt volna, már 6 méter magasan járkálnék a föld felett. Segíteni csak azon lehet, aki élni is tud a segítséggel.

Összegezve:

Egyrészt sajnálom őket, mert valóban jobb sorsra lennének érdemesek.

Másrészt viszont tartok tőlük, és kerülöm őket, mert már sokszor tapasztaltam, hogy mennyire megbízhatatlanok, embertelenek tudnak lenni.

2013. aug. 9. 19:38
 7/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, teljesen igazad van...
2013. aug. 9. 19:49
 8/20 anonim ***** válasza:
aki imseri őket, annak csak rossz véleménye lehet (de nem biztos hogy azt mondja, ugye az érdek. Van egy réteg aki a cigányokat eszközként használja, segíteni ne msegít nekik persze...) aki nem ismeri, az meg vagy nem mond semmit, vagy azt mondja amit szintén az érdekei kívánnak
2013. aug. 9. 19:50
 9/20 anonim ***** válasza:
93%

Rossz bennük: 99% büdös, koszos, igénytelen, buta, trágárkodó, visszataszító, élősködő putris majom.

Jó bennük: Némelyik cigány zene jó és mulatós.

Lehet jókat nevetni a butaságukon pl Món*ka Show.

Ezek jutottak az eszembe.

2013. aug. 9. 20:17
 10/20 anonim ***** válasza:
xDD igen, ezek a jó dolgok bennük
2013. aug. 9. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!