Miért van ennyi igénytelen ember?
Pont az ilyen kis gyökerek miatt nem megyek strandra, tó mellé, pedig nagyon szeretnék.
Nem tehetek arról, hogy hormonproblémáim vannak (papírom is van róla), és a súlyfelesleg a 'kisebbik' gond.
Nem kívánom azt, hogy legyél egy napon te is túlsúlyos és találkozz egy hozzád hasonló mentalitású emberrel...
19l
Ránézésre eltudod dönteni, hogy ki beteg és ki nem?
Bravo!
hát képzeld el, hogy nem tudom eldönteni. Ki mondott ilyet? De viszont ismerek olyat, aki nem hormonbajos, egy család és otthonülők anyaukáék nem dolgoznak és csak otthon zabálnak. És tényleg jobban hasonlítanak egy disznóra, a fejük és a nyakuk egybe van nőve. Engem ha közöm nincs is hozzá az ilyen emberek felhergelnek nagyon. De nem fogok itt magyarázkodni.
és képeld el, hogy unokatestvérem is nagyon hajlamos a hízásra. De ő például oda tud figyelni.
A kövérség nem egyenlő az igénytelenséggel. Igénytelennek tartom azt, aki büdös, vagy koszos, köpköd, trágárkodik, ordenáré, slampos, stb. Ha a kövérség egyenlő az inyételenséggel, akkor a fordítottja, hogy a vékonyság egyenlő az igényességgel?
Az én családomban bizony sok túlsúlyos ember van. Fél éve még én magam is elég kövérkés voltam, 15 kg leadása után már természetesen erről szó sincs, mégsem érzem, hogy igényesebb lennék, mint fél éve. Persze nyilván van, akiknek még így sem vagyok jó (mert azért nem mondanám magam soványnak, átlagos, nőies alakom van), de teszek más véleményére.
Attól meg, hogy valaki keveset eszik, szegény etióp kisgyerekek nem fognak jóllakni.
Ebből is van több kategória. Vannak akik tényleg iszonyat igénytelenek, és csak csipszet zabálnak meg tévéznek egész nap. De van, aki genetikailag hízékony, és mozgás és diéta mellett sem lesz modellalkat. Én pl. a 159 centimhez személyi edzős, heti 3xi edzés (plusz egy-két egyéb aerobicóra) és nagyon egészséges étrend mellett sem tudtam 60 kiló alá menni. Na ezek után voltam úgy, hogy sanyargatni nem fogom magam. Szóval maradtam inkább 65 kiló körül... illetve most éppen nem, mert egy gyógyszer miatt felszedtem jó pár kilót, de rendesen azon vagyok, hogy attól megszabaduljak. De az én "lelkiismeretem" tiszta.
Az etióp éhező gyerekeket meg baromság idehozni a témához, mert attól, hogy Józsi bá nem veszi meg a 10 zacskó csipszét per hét, nem lesz jobb az éhezők helyzete... főleg hogy gyakran még az adományok sem jutnak el a rászorulókhoz.
Egyébként ha már igénytelenségről van szó, engem a kövérségnél sokkal jobban zavar sok más dolog. Az emberek általános higiéniája, ill. annak hiánya (nem csöves, nem részeg embereknek olyan büdös testszaguk, kirohadt foguk, gombás lábuk van, hogy jó, hogy nem hányom el magam mellettük), igénytelen ruhák, piszkos ruhák, nem odaillő öltözékben járkáló emberek (félmeztelen pasik, bikinifelsőben flangáló csajok a város kellős közepén, emberek náluk két számmal kisebb ruhákban, hivatalos helyen nők olyan ruhákban, ami alól az alsó, széles melltartópántjuk is kilátszik), méteresen lenőtt haj (főleg ha fekete-hirtelenvörös vagy fekete-platinszőke kombinécióról beszélünk)... főleg a higiénia hiánya akaszt ki, mert az rám is hat, a más alakja nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!