Hogy dolgozhat multinál ilyen igénytelen ember?
Bementem ma a kisboltba vásárolni, bejött két pasi az egyik irodaházból, nem is figyeltem rájuk előszőr, csak annyit, hogy egy szál csíkos pólóban volt nulla fokban az egyik, de majd fellökött (jellemzően ezekre a nagyképű, multinál dolgozókra) és ahogy elment mellettem, valami eszméletlen büdős volt! Követte őt a kollégája, és bizony, annak is volt szaga!
Nem értem, "szerencsételen" annyit dolgozik, hogy nincs ideje mosakodni, mosni? A főnökét, kollégáit, őt magát nem zavarja? Ápolatlan is volt, bozontos haj, és szakáll, és ehhez párosult a nagyképüség, már ahogy betette a kisboltba a lábát és nagyképüen odahalizott.
Ennyire pótolhatatlan lehet a munkahelyén, hogy a szaktudása übereli az ápolatlanságát?
Viszont, mint írtam, a kollégája is büdős volt. Vagy minél ápolatlanabb valaki, annál nagyobb az esély, hogy multinál(ez egy bank a rajta lógó kártya alapján) dolgozhasson?
Miért, jellemző a multikra, hogy munkaidő kiugrálnak sportolni? Viszont ha sportolni van ideje munkaidő alatt, akkor utána tusoljon már le!
Egyébként meg csíkos, elől fent gombos póló és farmer, nem épp sportruházat.
Még annyi, a sporttól megizzadt embernek egész más a szaga.
Ennek emberszaga volt. Büdös.
Tudnád, milyen büdös nálunk az egyik főorvos. Alig lehet megmaradni vele a rendelőben, az orvosi szobában folyamatosan szellőztetni kell, a műtőben pedig szegény paciens a szagtól bekábul.
Egyetemen is több csöves kinézetű tanárom is volt, ha nem tudom hogy ő xy professzor, simán bedobok egy kis aprót a sapkájába :)
A fenti példától annyiban térnek el, hogy ők nyilván tanultak, okosak, de egy multihoz a nagybácsi beintézi Pistikét, berakják a gazdaságiba, lehet két számot nem tud összeadni de majd megcsinálják a beosztottjai, ő meg felolvassa a megírt jelentéseket. De lehet tényleg valami szaktekintély, tulajdonos, aki nem szeret fürdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!