Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyi igénytelen ember?

Miért van ennyi igénytelen ember?

Figyelt kérdés
Én most kifejezetten a kövérekre gondolok. Borzasztó, h mennyi kövér ember él már Magyarországon is. Ismerek olyan családot, ahol mindenki kövér, mint egy disznó. Ezek az emberek, ha másra nem, az egészségükre is gondolhatnának. A múltkor láttam egy férfit a strandon és 30 körül lehetett és olyan hurkás volt, hogy a medencéből bottal segítették ki. Egy buszsofőrt is ismerek, akinek teljesen rálóg a kormányra a hasa és alig tudja mozgatni a kormányt a hasától. Nem értem meg, én az utcára sem mernék kimenni. Mert hó, van, aki hízékony, de könyörgöm, ha az, sprotolhat egy kicsit! Én nem vagyok kövér, de helyettük is böjtölök, ha az éhezőkre gondolok. Az etiópiai éhező gyerekekre meg nem gondol senki!!

2013. júl. 28. 12:23
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

# 9 Mennyire igaza van. Valaki tenni is akar ez ellen! Becsülöm az ilyen embereket, 25 kiló nem semmi.

Tessék egészségesen élni!

2013. júl. 28. 13:04
 12/38 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok és nem vagyok kövér már bocsi, ugylátszik nem nézted meg amit írtam és ez elég gáz, de leíróm ide neked mit is jelent az igénytelen szó:" mn aki, ami kevéssel is beéri, és nem nagyon igényes.( kevéssel és nem sokkal má bocs) / szegényes, szerény." Ennyi nézd meg te is.
2013. júl. 28. 13:05
 13/38 anonim ***** válasza:
92%
Milyen böszme lény vagy, kérdező. :)
2013. júl. 28. 13:07
 14/38 anonim ***** válasza:
96%
Mindenki úgy él, vagyis inkább olyan, amilyen neki jó, vagy jól esik. Közöd semmi. Van aki úgy is szereti, elfogadja. Neked nem kell. Van aki tenne érte h másabb legyen de nem tud, s elfogadta. Te talán tökéletes vagy? Nem hiszem, mert akkor nem ilyen marhaságokat írnál ide. De csak egy példa. Nem mostani, kb 10 éve volt. Ülök a fogászaton, jött egy nagyon csinos 20 pár éves lány. Neki a terhesség miatt lett valami a fogaival. Ki kellett szedni neki mind! Gondolom fogyelt erre is, hiszen látszott rajta, a beszédén, az öltözködésén stb, hogy nem igénytelen. Valószínű genetikailag is ilyen gyengébb fogakat örökölt, de a terhesség betette a kaput. (jah szülés után volt, de nem mondtad volna h van gyereke az alakjából) szal ha őt meglátod egyből elítéled mert mondjuk milyen a foga? Anélkül h ismered? Szánalmas szarkupac vagy, egy parazita!
2013. júl. 28. 13:08
 15/38 A kérdező kommentje:
attól, hogy valaki kevéssel is beéri, vagy szegény na az pont nem igénytelen. Szal ne okoskodj itt!
2013. júl. 28. 13:09
 16/38 anonim ***** válasza:
44%
Akkor most én leszek itt a fekete bárány a válaszolók között, mert szerintem is sok esetben tehetnek róla. A tipikus magyar étrendben nem nagyon divat a hús mellé nyers vagy párolt zöldséget enni. Inkább krumplit krumplival, meg mindent rántva, jöjjön csak a szénhidrát. Pörkölt mellé nem elég a nokedli, még kenyeret is kell hozzá zabálni, mert nem lehet jól lakni vele. Reggelire meg jó kis szalonnás rántotta, minimum tíz tojásból. Azt a kifogást nem értem meg, hogy a magyar azért túlsúlyos, mert nincs pénzük egészségesebben étkezni. Az egészséges étkezéshez nem kell több pénz, főleg, hogy eleve kevesebbet kéne zabálni és több fehér húst enni, halat és zöldségeket. A hal is elég ritka sok családban a kockás terítőn, mert szálkás, mert nem lehet vele jóllakni stb. Azért írom ezeket, mert ezt látom amerre csak járok, ismeretségi körben, kollégák között, sajnos családban is. Nem hiszem ,hogy ennyi embernek genetikai betegsége van. Azért kövérek mert betegek? Hát persze, hogy betegek, bélpoklosok és nem veszik észre időben, hogy valamit változtatni kéne, aztán ha lerakódik a zsír, akkor meg rohannak igénybe venni a különböző csodagépeket, amik majd erőfeszítés nélkül legyalulják a hájat. Arra azért van pénz ugye?
2013. júl. 28. 13:09
 17/38 anonim ***** válasza:
94%
Küldjél már magadról képet azt majd megnézzük, hogy nézel ki, lehet te is puffok vagy.XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
2013. júl. 28. 13:16
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
18-as nagyon szépen összefoglaltad, teljesen igazad van!
2013. júl. 28. 13:18
 19/38 anonim ***** válasza:
95%
Bocs, de benézted gyerek. Valószínű többet mozgok, sportolok mint te. Nekem nincsenek súlyproblémáim, soha nem is voltak. Csak gyűlölöm azokat akik ránéznek valakire és ítélkeznek. Hoztad a strandot. Annó versenyszerűen évekig úsztam, így sokat voltam kinn az uszoda után. Szerinted idősebb, testesebb akárki nem mehet oda? Pfff... Nem kell foglalkozni vele, de lehet ha megismered rájössz, hogy azzal együtt értékesebb mint te. 30 évesen meg kb nem vok papi. Ignább gondolkozz mielőtt siránkozol. Mennyi vagy? 17? Vagy te meg gebe vagy? 190magas 75 kiló és ettől komplexusok alakultak ki nálad?
2013. júl. 28. 13:23
 20/38 A kérdező kommentje:

16 éves vagyok. és 65 kiló fiú

"Valószínű többet mozgok, sportolok mint te."

Szerintem nem én vagyok az előítéletes. Jó, hogy ilyen előrelátó vagy, hogy megmondod, ki mennyit sportol. És egyébként nem vagyok gebe, sportolok én is.

2013. júl. 28. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!