Miért van ennyi igénytelen ember?
Az én családomban is mindenki kövér és ez azért van, mert depressziósok és van ezer problémájuk, ami mellett eltörpül a fogyás és a testsúly. Mamám például egyedül abban leli örömét, ha eszik, mert úgy érzi, más nem maradt neki. Én is elhíztam, mert az utóbbi időben nekem is problémáim voltak, de visszafogtam a nassolást és szerencsére most fogytam pár kilót. Az a lényeg, hogy az örömöt nem evéssel kell pótolni, hanem valami olyan dologgal, ami nem káros. Például cigi, alvás, zene...
Nézz a dolog mögé, mielőtt ítélkezel! Amíg nem jártál ilyen cipőben, könnyen beszélsz.
De az elhízással nem ártol MÁSNAK, te idióta...
És még ezek húzzák le a kérdezőt??!
100 kiló alatt egy férfi csak karácsonyfadísz.
ennyi.
"100 kiló alatt egy férfi csak karácsonyfadísz.
ennyi."
légyszíves ne te osszad már az észt itt. köszönöm. Volt néhány kommentem, amit törölték igazságtalanul, mert egyesek jelentgetnek itt minden sz@arra. És te elvárod, hogy elfogadjanak (nincs bajom a kövérekkel), de, aki meg nem kövér azt lenézed? Ilyenről sem hallottam még. :P És nem mindegy, miből van az a 100 kiló hájból, vagy mondjuk izomból?
szerintem a 192 centimhez pont jó a 107 kg.
ha már megkérdezted.
nem, nem nézem le a vékonyabbakat, pont ilyen helyes pasikák a kedvenceim, mint te. ;) :*
az előbb még nem ezt mondtad.
Off, de igaz, h a molettebb nőknek bejönnek a véknyabb fiúk, pasik??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!