Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egyszer egyenjogúság van...

Ha egyszer egyenjogúság van férfi és nő között, akkor jogos-e, hogy a nők egyátalán nem udvariasak a férfiakkal szemben?

Figyelt kérdés

Például a buszra fölszálló nők automatikusan előre furakszanak, mert azt hiszik övék az elsőbbség.

A nőknek már nem is kell udvariasnak lenniük a férfiakkal szemben, Mert nekik ez kijár?!!

(A kérdező személyét sértő megjegyzéseket írókat a rendszergazdák segítségével utólag kinyomozzuk!)

2013. júl. 5. 11:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ha szerinted ez is egyenjogúság kérdése, akkor a nőknek miért nem illik sört inni főleg üvegből? Meg büfögni? Fingani? Bezzeg a férfiaknak lehet...
2013. júl. 5. 12:55
 12/24 anonim ***** válasza:
84%

Namármost ha egyenjogúság van akkor mit mond az etikett? Hogy igaz hogy engyenjogúak vagyunk de azért előre kell engedned a másikat csak mert nő. Mondjon bárki bármit ez kizárja az egyenjogúságot, épp ezért szerintem nem elvárható az előreengedés. Szép gesztus (és ha már megteszi a férfi akkor illik megköszönni) de nem kötelező. (Meg aztán eredetileg azért engedték előre a férfiak a nőket amikor beléptek valahova hogy magukat védjék, a nőket pajzsként használva. Még mindig ragaszkodtok az előreengedéshez hölgyeim?)

Kicsit más véleménnyel vagyok arról ha pl. a nő nehéz szatyrokat cipel. Mivel a férfi erősebb (és én annak a híve vagyok hogy az egyenlőség egyfajta munkamegosztás kell legyen aszerint hogy melyik nem miben jobb) igenis fel kell ajánlania a segítségét. (Mondom férfiként)

2013. júl. 5. 12:57
 13/24 anonim ***** válasza:

11:51-el értek egyet, nem a nemtől, hanem a személytől függ.

Én rendszerint udvarias típus vagyok, férfiakat is ugyanúgy előre engedek, ha úgy jön ki, nőként, buszra nem furakszom.

2013. júl. 5. 13:00
 14/24 anonim ***** válasza:

"a nőknek miért nem illik sört inni főleg üvegből? Meg büfögni? Fingani? Bezzeg a férfiaknak lehet..."

Az elsőről még sose hallottam. Miért ne ihatna egy nő sört üvegből?

A fingásról meg böfögésről: mekkora veszteség ér titeket nőket ha nem finghattok meg böföghettek mások előtt... (Én se teszem)

2013. júl. 5. 13:06
 15/24 anonim ***** válasza:
A sörivás üvegből, egy példa volt, sokak szerint nem illik, a nő igya a nyál koktélokat, mert az nőies. Én meg büfögök, meg fingok a párom előtt, nehogy már azért felforduljak, mert nem illik.
2013. júl. 5. 13:07
 16/24 anonim ***** válasza:
Amikor el volt törve a lábam, egy fiatal lány átadta a helyét a villamoson. És el is fogadtam. Szóval szerintem itt valamit félreértesz.
2013. júl. 5. 13:48
 17/24 anonim ***** válasza:

Hát én Budapesten élek, rengeteg használom a tömegközlekedést, és azt vettem észre, hogy a nők és fiatalabb fiúk előbb pattannak fel és udvariasabbak, mint az átlag 30-60 éves férfiak.

Ja, igen Te sértegethetsz egy egész nemet...

2013. júl. 5. 14:11
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

(A kérdező személyét sértő megjegyzéseket írókat a rendszergazdák segítségével utólag kinyomozzuk!)

:DDDDDDDDDDDDD

2013. júl. 5. 14:13
 19/24 anonim ***** válasza:
74%

Egyrészt nem ismerjük a személyed, mivel csak sunyin, név nélkül mersz álcázott nő-fikázó kérdéseket kiírogatni, tehát nevetséges már maga a megfogalmazás is.

Másrészt...

[link]

2013. júl. 5. 14:25
 20/24 anonim ***** válasza:
Kinyomozod? Hú, most rettegek, nehogy valami sértőt írjak:D Amúgy meg a férfiak sem udvariasak, sőt, sokkal bunkóbbak. Úgy ülnek a héven, hogy alig férek el és ezzel menőnek érzik magukat. De vissza adom én nekik, ugyanúgy befurakszok, mert én még menőbb vagyok.
2013. júl. 5. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!