Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok a Z generációról?

Mit gondoltok a Z generációról?

Figyelt kérdés
Én 2002-es vagyok és úgy gondolom hogy azért kényelmesebb minden. Szeretem a régi cuccokat meg a régi dolgokat de szerintem sokkal könnyebb minden mint 2000 előtt. És kíváncsi vagyok hova jutunk még

márc. 24. 11:00
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

"annyit tudok még mindig mondani hogy könyebb lett a világ a modern technikákkal"

Nézőpont kérdése. Mondok példát.

85-ben születtem. Gyerekkoromban elég kevés csaldádnak volt autója, most általános a kettő is. Elvileg akkor most könnyebb, nem? Hát nem. Ha mindenkinek van, akkor a világ idomul, és nem előny, hanem muszáj lesz autózni. Komolyan: én biciklizni szeretnék, de egyszerűen nem tudom megoldani, mert nem érek oda a gyerekekkel sehová.

Vagy de jó, hogy már bármikor fel lehet hívni a másikat. Naná, hogy erre is rácsúszott a világ! Ha úgyis bármikor lehet változtatni, minek előre gondolkozni? Az emberek egyik fele notorikusan az utolsó pillanatban változtat, ami miatt képtelenség tervezni. A másik fele meg napi háromszor hívogat, hogy van-e változás. Téboly.

márc. 24. 14:48
 22/48 anonim ***** válasza:
71%

Hát hogy tiszteletlenek és életképtelenek "mernemvótakkatonák"! Ott majd megtudták volna mi a magyar virtus!

Pityu, 56, alkoholista boomer

márc. 24. 15:03
 23/48 anonim ***** válasza:
71%

"Azt gondolom hogy túl vannak érzékenyítve, túl vannak terhelve," És mivel vannak túlterhelve? Munkahelyen szakmai oktatóként is tevékenykedek sok éve.

Naponta találkozok vigyorgó ifjakkal: megint kaptam tegnap két ötöst. Én: Miért? Mert ott maradtam minden órán az iskolában és nem mentem haza mint a többiek.

Pár évvel ezelőtt hallottunk olyat: Valakit felmentettek különleges okból testnevelésből.Most csak lesek: Én magyarból vagyok felmentve. Kontráz a másik: Én csak helyesírásból. Kérdezem tágra nyílt szemekkel: És azokból miért vagytok felmentve? Válasz: Mert hülye vagyok hozzá! Egyik legjobb sztorim a felmentésre: Gépésznek tanuló ifjú emberke matematikából van felmentve mert gőze sincs hozzá. Mikor én tanultam a gépészetben sokszorta nehezebb matekot tanultunk mint matekórán! Mi is ezekben a megterhelő???🤣

márc. 24. 15:22
 24/48 A kérdező kommentje:

23-as válaszoló én is Matekból vagyok felmentve. Még az a szerencse hogy összeadni, kivonni, szorozni, osztani tudok, és lehet hogy csak a kezemmel ha 2 jegyű számúak de az a baj hogy egyben betegségem

is van

márc. 24. 15:34
 25/48 anonim ***** válasza:
23 Nem iskolailag értettem
márc. 24. 15:40
 26/48 anonim ***** válasza:
17%
#10 Semmi mocsokságnak nincsenek kitéve, sőt a valaguk ki van nyalva. Itt van példának a #18 hogy milyen a Z generáció, behívó parancs kellene nektek nem okostelefon!
márc. 24. 15:47
 27/48 A kérdező kommentje:
Hah valagunk ki van nyalva.. ez vicces! ..ja nem
márc. 24. 15:53
 28/48 anonim ***** válasza:
29%
Fáj ugye az igazság?! A privátot is írhattad volna ide.
márc. 24. 16:00
 29/48 anonim ***** válasza:
70%

"Pld a mesterséges intelligencia is sokat segít"

Igen, és az AI-nak pont az lesz a jövője, hogy az ember szép lassan elhagyja a gondolkodást, mert eljön majd az ideje annak, hogy mindent a kib*szott AI-val fog megcsináltatni, mert az olyan szintre fog fejlődni, és mindent fél pillanat alatt megold, amihez gondolkodás szükséges, pl. számolás és egyéb matematikai műveletek. És ez csak egyetlen példa.

márc. 24. 16:15
 30/48 anonim ***** válasza:
29%
Zizi
márc. 24. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!