Miért lett hirtelen menő a Z generációban, hogy senki sem dohányzik vagy iszik?
Ne értsetek félre, ez alapvetően jó dolog, de szerintem kezd túlzásba esni, sőt, néha álszentnek érződik. 23 éves vagyok, és néhány éve még teljesen átlagosnak számított, ha valaki ivott, bulizott, társaságba járt, és kicsit züllött – a dohányzás akkoriban már kezdett kimenni a divatból. Tinikoromban ezek kimaradtak nálam, de akkoriban kevesek egyikének tapasztaltam ezt, mert a legtöbben aktívan részt vettek benne.
Ami zavar, az az, hogy az utóbbi 1-2 évben a neten rengetegen állítják, hogy sosem éltek ezekkel a dolgokkal, és ezt úgy adják elő, mintha ettől különlegesek lennének. Az pedig külön vicces, hogy sokan pont azok közül játsszák meg ezt, akik tiniként még aktívan űzték ezeket. Ráadásul a való életben egyáltalán nem ezt tapasztalom.

Láttad mostanában az árakat?
Reggel negyed órát álltam az italpolc előtt mire kiszámoltam melyikkel kapom a legtöbb alkoholt egy elköltött forint után.
Ha nem jött volna ki a matek az volt a tervem leszokásra hivatkozok mert jobban hangzik mint a csóróság.

Ha nem is rendszeresen, de bulikban szívnak rendesen, füvet is és piálnak is.
Kedves lány ismerősöm , hétköznap nem iszik nem cigizik. De bulik alkalmával hétvégén megy minden.,

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!