Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lett hirtelen menő a Z...

Miért lett hirtelen menő a Z generációban, hogy senki sem dohányzik vagy iszik?

Figyelt kérdés

Ne értsetek félre, ez alapvetően jó dolog, de szerintem kezd túlzásba esni, sőt, néha álszentnek érződik. 23 éves vagyok, és néhány éve még teljesen átlagosnak számított, ha valaki ivott, bulizott, társaságba járt, és kicsit züllött – a dohányzás akkoriban már kezdett kimenni a divatból. Tinikoromban ezek kimaradtak nálam, de akkoriban kevesek egyikének tapasztaltam ezt, mert a legtöbben aktívan részt vettek benne.

Ami zavar, az az, hogy az utóbbi 1-2 évben a neten rengetegen állítják, hogy sosem éltek ezekkel a dolgokkal, és ezt úgy adják elő, mintha ettől különlegesek lennének. Az pedig külön vicces, hogy sokan pont azok közül játsszák meg ezt, akik tiniként még aktívan űzték ezeket. Ráadásul a való életben egyáltalán nem ezt tapasztalom.

márc. 22. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Hol a bánatban találkozol ilyenekkel??? Az összes általam ismert középiskolás azt meséli, hogy MINDENKI szív valamit.
márc. 22. 22:00
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Pont hogy menő még mindig.
márc. 22. 22:48
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Én se találkozok ezzel. Bár én cigit 24 éves létemre egy szállal sem szívtam el, de én szerintem ez ritka és azt se tapasztalom, hogy közösségi platformokon állítanának fiatalok ilyeneket magukról.
márc. 23. 00:03
 4/10 anonim ***** válasza:
65%

Láttad mostanában az árakat?

Reggel negyed órát álltam az italpolc előtt mire kiszámoltam melyikkel kapom a legtöbb alkoholt egy elköltött forint után.

Ha nem jött volna ki a matek az volt a tervem leszokásra hivatkozok mert jobban hangzik mint a csóróság.

márc. 23. 00:09
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Most az elf bar a menő.
márc. 23. 00:16
 6/10 anonim ***** válasza:
64%

Ha nem is rendszeresen, de bulikban szívnak rendesen, füvet is és piálnak is.

Kedves lány ismerősöm , hétköznap nem iszik nem cigizik. De bulik alkalmával hétvégén megy minden.,

márc. 23. 05:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt vagy , fogadd el.
márc. 23. 07:34
 8/10 anonim ***** válasza:
63%
Dohányt azt talán tényleg kevesebbet szívnak, mert inkább az ecigik a menők. De a pia az megy, fű egyre általánosabb (bulikban)
márc. 23. 22:06
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
Kiváltották sokkal veszélyesebb drogokkal.
márc. 24. 11:43
 10/10 anonim ***** válasza:
26%
Cigi és a pia mindig menő lesz 20l
márc. 24. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!