Miért tűnt régen minden sokkal színesebbnek?
Figyelt kérdés
Fiatalkoromban (vagy legalábbis a covid előtt) úgy emlékszem, minden sokkal élénkebb színű volt. Most minden olyan szürke. Vissza fognak valaha térni a színek?ma 12:59
11/16 anonim 

válasza:

Uncsi már:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Egy nap kétszer miért kérdezed ezt meg? Miért nem a jeleneddel foglalkozol és abból hozod ki a maximumot? Mit teszel napi szinten azért, hogy most boldog legyél?
12/16 Senior Séf 

válasza:

Sokat, egyre többet tapasztalsz, már semmi újat nem tudnak mutatni neked. Ami meg "vótmá" nem annyira színes.
13/16 A kérdező kommentje:
7, 11
Nekem ez az első ilyen kérdésem, amit 11-es belinkelt, még nem is láttam.
ma 15:59
14/16 anonim 

válasza:

Akkor miért nem nézted vissza, mielőtt kérdeztél?
15/16 anonim 

válasza:

Mert gonoszak lettek az emberek, leszarják a másikat. Nekem is hiányzik a régi színes világ. Szívesen vissza hoznám. Mindenki bunkó a másikkal, eltünt belőlük az empátia. Már a face is és a youtube is rossz lett mert már nem azok szerepelnek a videokban és nem azok vannak fenn facen akikkel normálisan el lehet beszélgetni meg hülyülni. Vagy a befásultak vannak fenn vagy azok akik leszólnak elítélnek mindenkit. Valahogy az a rendes e mégis minden csibészségben benne van korosztály eltünt. Ez nagyon fáj nekem.
16/16 anonim 

válasza:

Mert az emberek gyakrabban vették rá magukat, hogy letöröljék a port.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!