Mért van ennyi infantilis férfi (25-30+ korosztály) manapság? Régen érettebbek voltak sokkal.
Hogy tudnak visító nyávogó perverz anime sorozatokat nézni, ahelyett, hogy művelődnének? Meg az utcán is pokémonokat keresnek a telefonon. Kártyákat és figurákat vesznek.
Nem provokáció a kérdés hanem rossz így ismerkedni ha belefut állandóan az ember leánya ilyen kisgyerekes “férfiakba”.

A nők detto ebbe az irányba változnak...
Zsák és folt

A nők sem jobbak.
Több pasival messengereznek, azt hiszik nekik kijár a tökéletes pasi mert pinájuk van...

De tényleg, hát ez a legkészebb mondat az egész kérdésben:
"Nem provokáció a kérdés hanem rossz így ismerkedni ha belefut állandóan az ember leánya ilyen kisgyerekes “férfiakba”."
Áruld már el, hol futsz te mindig bele ebbe a típusba. Egészen véletlenül nem valami animés, pokemonos, kártyagyűjtős csoportban ismerkedsz? :D Mert én az ismerősi körömben valahogy egyetlen ilyet se tudnék most mondani, nem hogy tömegesen. És főleg nem ebben a korosztályban, amiről írsz.

Animék nem gyerekesek. Ha látnál egyet értenéd miért nem.
De egyébként meg nem értem miért kéne mindenkinek nyakkendőt viselnie és végig komolynak lennie 0 szórakozással.
Pokémon meg a gyerekoruk.
Inkább legyjen ilyen szerintem.
4.
mondhatnám akkor hogy rossz helyen ismerkedek de normális közegben is ez a tapasztalat 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!