Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mért van ennyi infantilis...

Mért van ennyi infantilis férfi (25-30+ korosztály) manapság? Régen érettebbek voltak sokkal.

Figyelt kérdés

Hogy tudnak visító nyávogó perverz anime sorozatokat nézni, ahelyett, hogy művelődnének? Meg az utcán is pokémonokat keresnek a telefonon. Kártyákat és figurákat vesznek.

Nem provokáció a kérdés hanem rossz így ismerkedni ha belefut állandóan az ember leánya ilyen kisgyerekes “férfiakba”.

jan. 17. 20:06
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
66%
Honnan tudod, hogy érettebbek voltak régen? Éltél akkor, amikor a doni frontra ment a besorozás?
jan. 17. 20:08
 2/34 anonim ***** válasza:
73%

A nők detto ebbe az irányba változnak...

Zsák és folt

jan. 17. 20:10
 3/34 anonim ***** válasza:
70%
Mondja a no aki az instan log egesz nap...
jan. 17. 20:10
 4/34 anonim ***** válasza:
60%
Biztos hogy nem valami 16 éves kiskamaszokat nézel te 25-30as férfiaknak? A mai generáció elég hülye módon nyúlánk és magas. Csak mert én valahogy 20 fölött ilyen nem igazán látok sehol. Az anime az persze kivétel, de ott meg van bőven olyan ami nem gyerekmese, hanem komoly művészeti ág.
jan. 17. 20:11
 5/34 anonim ***** válasza:
76%

"Nem provokáció a kérdés"

De, az.

jan. 17. 20:11
 6/34 anonim ***** válasza:
44%

A nők sem jobbak.

Több pasival messengereznek, azt hiszik nekik kijár a tökéletes pasi mert pinájuk van...

jan. 17. 20:14
 7/34 anonim ***** válasza:
80%

De tényleg, hát ez a legkészebb mondat az egész kérdésben:

"Nem provokáció a kérdés hanem rossz így ismerkedni ha belefut állandóan az ember leánya ilyen kisgyerekes “férfiakba”."

Áruld már el, hol futsz te mindig bele ebbe a típusba. Egészen véletlenül nem valami animés, pokemonos, kártyagyűjtős csoportban ismerkedsz? :D Mert én az ismerősi körömben valahogy egyetlen ilyet se tudnék most mondani, nem hogy tömegesen. És főleg nem ebben a korosztályban, amiről írsz.

jan. 17. 20:15
 8/34 anonim ***** válasza:
72%

Animék nem gyerekesek. Ha látnál egyet értenéd miért nem.

De egyébként meg nem értem miért kéne mindenkinek nyakkendőt viselnie és végig komolynak lennie 0 szórakozással.

Pokémon meg a gyerekoruk.

Inkább legyjen ilyen szerintem.

jan. 17. 20:15
 9/34 A kérdező kommentje:

4.

mondhatnám akkor hogy rossz helyen ismerkedek de normális közegben is ez a tapasztalat 🤷‍♀️

jan. 17. 20:16
 10/34 anonim ***** válasza:
62%
Neked nem való pasi...
jan. 17. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!