Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mért van ennyi infantilis...

Mért van ennyi infantilis férfi (25-30+ korosztály) manapság? Régen érettebbek voltak sokkal.

Figyelt kérdés

Hogy tudnak visító nyávogó perverz anime sorozatokat nézni, ahelyett, hogy művelődnének? Meg az utcán is pokémonokat keresnek a telefonon. Kártyákat és figurákat vesznek.

Nem provokáció a kérdés hanem rossz így ismerkedni ha belefut állandóan az ember leánya ilyen kisgyerekes “férfiakba”.

jan. 17. 20:06
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
77%

De miért zavar az anime?

Az jobb lenne ha kocsmázós alkoholista lenne?

Vagy miket szerethet a pasi majd?:D

jan. 17. 21:12
 22/34 anonim ***** válasza:
Kereskedelemben dolgozol vagy valami egészen más területen?Egy kissé furcsa ez amiket írsz, hogy a férfi kollégáid meséket néznek.
jan. 17. 21:13
 23/34 anonim ***** válasza:
84%
Mert egy anime sokszor érdekesebb összetettebb, mint egy színházi előadás.
jan. 17. 21:19
 24/34 A kérdező kommentje:

Hangosan sikítoznak az anime sorozatokban hàt én nem tudom elviselni.

Bankban dolgozom ahol fiatalos a csapat.

jan. 17. 21:25
 25/34 A kérdező kommentje:

21

az már a másik véglet 🤦🏼‍♀️

jan. 17. 21:26
 26/34 anonim ***** válasza:
46%

Én nem értelek csaj.

Focit sem nézhet a pasi?

jan. 17. 21:30
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Ugye nem kamu kérdés ez? Bankban dolgozó fiatal férfi kollégák sikítozós meséket néznek és közben az egyikük megpróbál téged randira hívni és te nemet mondtál nem is értem🤷‍♂️
jan. 17. 21:31
 28/34 A kérdező kommentje:
A kérdés maga is utal rá, hogy mindenhol. A munkahelyen bankban az egy eset volt, a neten is belefutottam anime néző pasiba, társkeresőn is kiderült egyről, hogy ezek érdeklik.. nyilván járok színházba, előadásokra, kiállításokra is de ott nehéz megszólítani a férfiakat, ismerkedni mert legtöbbször párral vannak ott nem szingliként, egyedülállók.
jan. 17. 21:38
 29/34 anonim ***** válasza:
Járj továbbra is ezekre a programokra. Ennek van értelme. Egy igényes kikapcsolódásra vágyó nő lehetsz! Ott fogsz találni olyan egyedül álló férfit aki majd felfigyel rád. Azt mondjuk kipróbálnám a helyedbe hogy elkezdessz beszélni a kolléganőidnek színházról vagy valami művészeti kiállításról élményről és a férfi kollegák meg ezt meghallanák. Akkor lehet, hogy valaki közülük elgondolkodna rajta,hogy mi is büdös nagy helyzet nő fronton és lehet, hogy összekapná magát és elhívna téged egy színházba. Én ha férfi kolléga lennék és tetszenél nekem elgondokodnék ezen a lépésen.
jan. 17. 21:51
 30/34 anonim ***** válasza:
61%

Nem.

Ez egy beképzelt, nagyigényű liba lehet.

Az ilyeneket nagyívben elkell kerülni. :)

jan. 17. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!