Mért van ennyi infantilis férfi (25-30+ korosztály) manapság? Régen érettebbek voltak sokkal.
Figyelt kérdés
Hogy tudnak visító nyávogó perverz anime sorozatokat nézni, ahelyett, hogy művelődnének? Meg az utcán is pokémonokat keresnek a telefonon. Kártyákat és figurákat vesznek.
Nem provokáció a kérdés hanem rossz így ismerkedni ha belefut állandóan az ember leánya ilyen kisgyerekes “férfiakba”.
jan. 17. 20:06
31/34 anonim 

válasza:

Klasszikus orosz irodalmat olvasok és animét nézek huszonnyolc évesen. Felszínes és elítélő vagy.
32/34 anonim 

válasza:

És közben megszereled a csöpögő vízcsapot is! 💪
33/34 anonim 

válasza:

Gratulálok kérdező, elnyerned a nap legszánalmasabb embere díjat.
34/34 anonim 

válasza:

30+-os nő vagyok és szeretem az animéket, ez volt a fiatalkorunk, és az anime nem gyerek mese. Sőt 50+-os kolléganőim is. De nem ez határoz meg egy embert, ugyanúgy szeretem a horror filmeket/sorozatokat, thrillereket, drámákat, bármit. Ez alapján szerintem butaság valakit beskatulyázni. De ha neked így jó, ám legyen, valószínűleg több amúgy nagyszerű pasit utasítasz el emiatt. De meg se érdemled őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!