Hogyan lehetnék magasabb?
Hogyan legyél magasabb?
Sehogy.
Fogsz-e még nőni?
Valószínű.
Mennyit?
Ezt nem lehet megmondani.
Azért így is elég magas vagy. Én alig érem el a 170 centit közép suliba a legalacsonyabb voltam. ez genetika függő, sehogy sem lehet befolyásolni. Én családomban a nővérem, a bátyám mind 175 cm magasak, apám 177-180 körül van. Édesanyám 160 cm magas, ő rá ütöttem ilyen téren.
A barátnőm családjába mindenki magas, még a barátnőm is elég magas nálam, de a húga viszont alig 158 cm magas, ő a nagyapjára ütött aki ilyen alacsony volt.
Ismerős. Én is voltam legalacsonyabb + általában legvéznább is, ami még inkább zavart, bár később aztán kiderült, hogy nem vagyok annyira alacsony fajta, csak későn érős, későn növős voltam, tehát 1-2 év csúszással behoztam a többieket, amikor azok már nem nőttek, és a többséget le is hagytam.
Most látom, ez már egy régi a kérdés... Bár ha megvagy még, megkérdezném, hány centire sikerült a végén megnőnöd? És hány kg voltál illetve vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!