Hogyan lehetnek magasabb a mostani magassagomnal?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
15 vagyok lany es 160 cm. Mondjon barki barmit en gyulolok ilyen kicsi lenni es szeretnek magasabb lenni. De nem muteti uton vagy ilyesfajta beavatkozasok altal....
Nem masnak akarok megfelelni vagy hogy bejojjek egy egy sracnak. Magamnak akarok megfelelni,de a mostani meretemmel nem lesz sikeres ez az ugy.....
Nem dohanyzom nem iszok alkoholt.
Mindenkinek koszonom elore is a valaszokat:)
2014. júl. 26. 21:49
1/6 anonim válasza:
még bőven nőhetsz. amúgy vegyél magassarkút
2/6 A kérdező kommentje:
Nem veszek magassarkut. Mar csak azert sem mert nem hordanam e nem szeretem.
Es szerintm mar nem fogok noni 2 ev alatt 3 cm t nottem :(
2014. júl. 27. 15:14
3/6 anonim válasza:
Lánynál nem rossz a 160 cm.164 az átlag,vannak nálad jóval alacsonyabbak.Most egy 150 centi alatti akkor mit szóljon?Mert vannak olyanok!160 cm-el nőként már rendőr is lehetsz,Szóval nem olyan alacsony ez.
4/6 A kérdező kommentje:
Csakhogy en magasabb akarok lenni. Utalok 160 cm lenni :(
2014. júl. 28. 07:44
5/6 kérdező140 válasza:
És aki 154 cm de fiú az mit szóljon az biztos alacsonyabb akar lenni nem? Te elégmagas vagy fogadd el.
6/6 anonim válasza:
Az alacsony lányok aranyosak.160 az nem is alacsony tökéletes testmagasság neked. Ne foglalkozz vele,hogy a barátnőid mekkorák.Később örülni fogsz hogy nem vagy magas.Elég kellemetlen mikor egy lány magasabb a barátjánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!