Az orvosok egy része miért közömbösek a betegekkel? Egy ff orvos a nővérnek mondta, annyit dolgozom, amennyit fizetnek, nem többet. Egy másik, ez anyu főnöke volt régen: Ha csak fizetgetnek akkor csak dolgozgatunk. Nem érzik, hogy ez egy hivatás?
Figyelt kérdés
Volt egy nő orvos, mikor bróbáltam kb 2 mondatot mondani, előtte megkérdeztem, elmondhatom a panaszt? Faliórára nézett, ezt mondta: Jó de röviden, sok dolgom van. Kint senki nem ült a váróban, engem fél órát váratott.Nem nézte meg, csak a panaszra azt mondta, ciszta van ott. És beírta. Korábbról sem tudhatta. A rendelőkhöz a Googleban sok vélemény van, sok komolyan rossz bánásmódot írnak a betegek. Miért van így?ma 17:06
1/14 anonim válasza:
Pont azért, amiért a mérnökök, takarítók, hidegburkolók, tanárok stb. egy része.
2/14 A kérdező kommentje:
Értem.
ma 17:18
3/14 anonim válasza:
Aztán nem kell csodálkoznia senkinek, ha a vízszerelőt hetente kell hívogatnia egy orvosnak, mert egy hétig nem csöpög, amit hátrahagy a szerelő, - az egészségére is ennyi garancia van.
6/14 anonim válasza:
Nem látják el a betegeket. Diszkriminalják alázzák őket.
Ezek kirugást érdemelnének nem még erre jutalmat meg emelést.
7/14 anonim válasza:
Büntetéseket kéne bevezetni nem tapsikolásokat..
8/14 anonim válasza:
Talán kibillentene elég sokat közülük egy olyan jutalmazási rendszer, amely a - nyilvánvalóan nem halálos - betegek általuk kezelt betegségből való teljes gyógyulásért bónuszt adna. Megfogható lenne ez a mentalitás azzal is, hogy a betegek konkrét szempontokat értékelhetnének minden kezelés, kontrollvizsgálat után (saját elhatározásból és nem kötelezően) - és ennek eredménye befolyásolná a havi illetményt. A legjobb az, ha az orvosnak nincs tudomása arról, hogy kik (nem) voltak, akik értékelték.
9/14 A kérdező kommentje:
8 assal is egyet értek
A megunás ellen hatna ha a fizut a beteg elégedettség alapján adná a munkáltató
ma 18:55
10/14 anonim válasza:
A fizettséget ostobaság lenne a beteg elégedettségéhez kötni, ugyanis sok az ostoba ember, aki hiába kap kiváló ellátás, nem volt elég kedves vele az orvos vagy rossz kedve van, ezért elégedetlenséget jelentene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!