Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan akinek nincs...

Van itt olyan akinek nincs kifejezett hivatástudata, tehát nem érdekli milyen munkát végez, hanem csak csinálja ami jön, nem ez a legfontosabb az életében?

Figyelt kérdés
Nem tud érdekelni annyira egy terület sem, hogy most azt mondjam, ezzel kéne foglalkoznom. Gyorsétterembe is dolgoztam, targoncás raktáros is voltam. De nem tud annyira érdekelni semmi sem, nincs müszaki érdeklődésem, sem emberrekkel nem akarok foglalkozni, mondjuk kereskedelem, vendéglátás plusz még sorolhatnám.

2022. márc. 1. 21:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbben ilyenek.
2022. márc. 1. 21:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Megnyugtató :D
2022. márc. 1. 21:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Ilyeen vagyok. Végzem a feladatom, és ennyi, nem örülök neki, vagy hasonló.
2022. márc. 1. 21:46
 4/11 A kérdező kommentje:
Ugy gondolom ezek ilyen társadalom által ránk erőltett dolgok. Szerintem nem ennek kéne legyen értelme egy ember életének, mármint a karrier, a munka, a felfelé nyalás.
2022. márc. 1. 21:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ritka akinek a munkája a hivatása, vagy a hobbija. Ritka szerencsés. A legtöbben csak a pénz miatt dolgozunk. Letudjuk, aztán a nap további részében és a hétvégén annak élünk amit igazán szeretünk csinálni. A legtöbb embernek a munka szükséges rossz.
2022. márc. 1. 21:50
 6/11 anonim ***** válasza:
nincs hivatásom, de azért sok minden érdekel.
2022. márc. 1. 21:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem sincs, de sokminden erdekel ha a hobbim lenne a munkám is és ezt kellene csinálnom állandóan már rég beleuntam volna.

Nagyon csodálom az orvosokat a sebészeket akik már fiatal korunkban eldöntötték, hogy ezt akarják csinálni es embereket vagdosnak, műtenek, és szeretik ezt csinálni számomra ez elképesztő persze jó értelemben.

2022. márc. 1. 22:05
 8/11 anonim ***** válasza:
22%

Össze kéne szedned, hogy mi érdekel, és keresni hozzá munkakört.

Ha semmi sem érdekel, az kóros eset, akkor először orvos kell.

2022. márc. 2. 00:31
 9/11 A kérdező kommentje:
8-as Neked esetleg kellhet doki Nem arról van szó hogy semmi nem érdekli vagy érdekel. Például sok emebert érdekel a zene mégsem lesz mindenki rockstar vagy rapper énekes. Nem kell belőle annyi. Vagy esetleg festő g
2022. márc. 2. 12:55
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Neked tuti kell doki, ha egyrészt egyből hárítasz, másrészt félremagyarázol.

Vagy tényleg nem értetted, mit írtam?

2022. márc. 2. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!