Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az orvosok egy része miért...

Az orvosok egy része miért közömbösek a betegekkel? Egy ff orvos a nővérnek mondta, annyit dolgozom, amennyit fizetnek, nem többet. Egy másik, ez anyu főnöke volt régen: Ha csak fizetgetnek akkor csak dolgozgatunk. Nem érzik, hogy ez egy hivatás?

Figyelt kérdés
Volt egy nő orvos, mikor bróbáltam kb 2 mondatot mondani, előtte megkérdeztem, elmondhatom a panaszt? Faliórára nézett, ezt mondta: Jó de röviden, sok dolgom van. Kint senki nem ült a váróban, engem fél órát váratott.Nem nézte meg, csak a panaszra azt mondta, ciszta van ott. És beírta. Korábbról sem tudhatta. A rendelőkhöz a Googleban sok vélemény van, sok komolyan rossz bánásmódot írnak a betegek. Miért van így?

#egészségügyi dolgozó #orvosi etika #bánásmód az egészségügyben
dec. 20. 17:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%

Azért van annak leírt nyoma is, hogy mit (nem) végzett el az orvos!

Sokszor olyasmit is sikerül beírni, amit nem.

Kell, hogy legyen valamilyen párhuzam a visszajelzések és ez között.

dec. 20. 19:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Egy szolgáltatásnak el kell bírnia, hogy értékelik!
dec. 20. 19:05
 13/15 anonim ***** válasza:
75%

Nyilván ki vannak égve általában, de ezzel az értékelősdivel, amit itt egyesek felhoznak, nem értek egyet. Példának okáért, bár más téma, de markmyprofessoron is több jó tanárunkról szar vélemények vannak többségében. Az elégedetlen ember általában kifejezi a baját, sokszor túlozva, „hangosan". A pozitív visszacsatolás valahogy már kevesebbeknek megy. Legalábbis kevésbé áradoznak az emberek olyanról, aki megérdemli, mint amennyire szidnak valakit, akár egy kisebb hibáért.

Ezzel együtt nem vitatom, hogy vannak nagyon bunkó orvosok (idén majdnem elsírtam magam az egyik után), vagy akik messziről, fel se állva vizsgálják meg a beteget. Nyilván minden szakmának van gyöngye meg disznaja, csak mondjuk itt életek (minősége) a tét.😥

dec. 20. 19:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Közömbös ? Velem kifejezetten bunkók voltak.
dec. 20. 19:29
 15/15 Metionin ***** válasza:
100%
Hivatással nem lehet fizetni a boltban, azért. Van munkaideje, mint mindenki másnak.
dec. 20. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!