Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehúzod a WC-t pisilés után?

Lehúzod a WC-t pisilés után?

Figyelt kérdés
ma 13:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk annyiból jogos a kérdés, hogy a munkahelyen is láttam már "érdekes" dolgokat a wc-kben... Akkor mi lehet otthon...sajnos nem mindenkinek alap!
ma 14:29
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#9 Szóval a lányoknak nem büdös a psiük? 🤔
ma 14:31
 13/20 anonim ***** válasza:
8%
12 szerintem nem. Macskáknál is csak a hímeknek büdi
ma 14:36
 14/20 anonim ***** válasza:
6%
Anyám kifejezetten megtiltotta, úgyhogy nem szabad.
ma 14:48
 15/20 anonim ***** válasza:
6%

#14-es vagyok megint. Szóval amióta panelba költöztünk (6 éve) anyám egyszerűen nem húzza le pisilés után, mert minek? Úgy is jön még valaki majd utána egyszer nagywc-zni egy pár órán belül aztán azzal együtt lehúzza. Zavarja őt, hogy a wc folyamatosan húzkálva van. Sok víz megy el ezzel és hangzavart is okoz. Meg nekünk valami átkunk van, mert 3 havonta megy tönkre a tartály a semmitől, ezért is próbálja minimalizálni a használatát.

Ami inkább zavar, hogy anyám nem csukja be a wc ajtót. Még nagydolog közben sem, mert nagyon gyorsan szauna érzete lesz a wc-ben és elkezd izzadni odabent meg légszomja lesz. Így hallgathatjuk, hogy pisil és nagywc közben is ha nyög. Meg szagolhatjuk is az egész lakásban. Ja és ilyenkor vigyázállásban kell maradni a lakásban, hogy Őfelségét ne zavarjuk wc-zés közben :)

ma 15:02
 16/20 anonim ***** válasza:
89%
Nem, inkább szagolom a gyógyszeres, gennyes, véres, vizeletem bűzét.
ma 15:33
 17/20 anonim ***** válasza:
87%
Természetesen. Emberi lény vagyok, nem valami vadon élő állat.
ma 16:08
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem attól függ, hogy büdi e a pisi, hogy milyen nemű vagy.

Ha sok vizet iszol és szinte áttetsző a színe, akkor szinte, alig van szaga, még a reggeli, sűrű, sárgás vizelet a legbüdösebb.

ma 17:50
 19/20 anonim ***** válasza:
70%
Itthon igen, de ahol az a policy, hogy a pisit nem húzzák le, ott ezt én is betartom.
ma 18:40
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi mást csinálnék? Még a macskám is elkaparja az alomban a sajátját...
ma 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!