A nők miért nem ülnek le pisiléskor a WC ülőkére?
Az előbbi, más által kiírt női mosdós kérdés juttatta eszembe. Nyilván amikor már eleve olyan szennyezett, akkor érthető teljesen, de én arra értem, amikor se összepisilve, se összekulázva, se összevérezve nincs az ülőke, mégsem ülnek csak guggolnak meg egyensúlyoznak felette, hát persze, hogy megy szét a pisi.
Miért nem lehet leülni WC-re ha látszólag tiszta? Úgyis a combotokkal értek hozzá a WC-hez, nem a nemi szervetekkel. De még akár azt is meg lehetne csinálni, hogy téptek WC papírt és arra ültök, nem közvetlen az ülőkére. Miért jobb guggolgatni? Ismétlem amikor tiszta mosdóról van szó.
Nekem már lett kiütéses a combom, fenekem nyilvános wc után, kösz nem kérek többet belőle.
Egyébként ha muszáj ráülnöm nyilvános mosdóban (pl nagydolog), akkor papírral megoldom.
De egy fél perces pisit kibírok pucsícsott helyzetben is.
Akkor gondolom gumikesztyűvel jártok pisilni, hiszen a támaszkodástól a tenyéren, kézen is kialakulhat szemölcs.
A vizezett, kamuszappan sem elég a fertőtlenítéshez.
(Plantprotecting)
Ezt egy férfi nem is fogja megérteni. Attól, hogy "nem kapok el semmit" még nem fogom tudni ki ült rá előttem.
Te miért nem iszol olyan üvegből, amiből más már ivott és ő nem beteg? Vagy miért nem húzod fel ugyanazt az arcmaszkot, amit más már hordott, de ő sem beteg? Ezer hasonló példát tudnék írni. Remélem érted.
Annyira szeretem ezeket a feltételezéseket, meg azt látni, hogy ha valaki mást ír, mint ami elvárt, miket indít el az emberekben. Egyből elhisztek mindent, feltételeztek. Semmi kérdés, semmi érv, megbeszélés.
Nagyon kemények vagytok. És magányosak. 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!