Lányok, nők, mi az oka, hogy pisiléskor akkor is megtörlitek magatokat zsepivel, ha a mensi miatt amúgy betétet használtok? Ilyenkor mi értelme van?
Figyelt kérdés
Egyrészt ilyenkor a vér miatt egyébként is nedvesek vagytok lent, másrészt azt a pár csepp pisit, ami ottmarad, ugyanúgy felszívja a betét is, ha nem törölnétek meg. Mindezek tekintetében mi az oka, hogy ilyenkor is használtok zsebkendőt pisilésnél? Mi szól mellette?2023. jún. 15. 08:40
1/13 anonim válasza:
Mert nem vagyunk igénytelenek. Mensi alatt meg pont jobban kell figyelni a higiéniára.
Nem túl higiénikus, ha az a pár csepp a betétben landol és ott erjed vagy mit tudom én mit csinál.
Remélem, ez csak valami kamukérdés és igazából nincs ilyen ember, aki ezt nem érti.
2/13 anonim válasza:
Mondanám, hogy próbáld ki, milyen, csak sajnos erre ebben az életedben nem lesz mód. Azért azt megnézheted, mennyi nedvességet szív fel egy bármilyen betét, önts rá vizet, szörpöt.
3/13 anonim válasza:
Mondjuk mert nem szív fel mindent a betét, hanem berohad a vaginádba a fele és olyan szagod lesz, mint egy csövesnek a napon. Remélem így már érthető. Mondjuk pont emiatt használok tampont, mert zavar, ha ott ülök a kifolyt cuccon 2-3 órákat.
4/13 anonim válasza:
Mert az alapvető higiénia és igényesség része; a betét nem arra van, hogy a pisit felszívja, illetve nem is tudná ellátni ezt a feladatot a kézi törlés helyett, azt pedig nem szeretnénk, hogy ott bebüdösödjön, elfertőzödjön, vagy éppen csípni kezdjen.
5/13 anonim válasza:
Mert az betét, nem pelenka. Nem fogok hugyosan, szarosan mászkálni csak azért mert a ruhám nem lenne olyan. Hányingerem lett még a kérdéstől is.
6/13 anonim válasza:
Egyetértek az előzőkkel, plusz egyszerűen reflex mozdulat, akkor is megteszem ha pl fél perc múlva mászok be a zuhany alá.
7/13 anonim válasza:
Még egy plusz ok: havi alatt pisi után kitörölni (nem tamponálva) el tudod képzelni mennyi vér és mekkora méhnyálkahártya darabok maradnak a wc papíron? Van, hogy többször is meg kell törölnöm, mire fel tudok állni a budiról úgy, hogy ne follyon alattam minden össze-vissza.
8/13 anonim válasza:
El nem tudom képzelni hogy ez kinek a fejeben merülhet fel 😂😂
9/13 anonim válasza:
Annak aki vagy 10 éves, vagy pisifétises.
10/13 anonim válasza:
Akkor szívesen leírom neki hogy az a pár csepp pisi semmit nem számít amikor 2 deci sűrű ver is belefolyik a betétbe egy óra alatt sőt még nagy vérkocsonya darabok is vannak benne. 😂😂
Én 14 éves korom óta csak betetet használok, rengetegszer megtörtént már ez velem, remélem szebb lett a napja 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!