Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi értelme van az életnek?

Mi értelme van az életnek?

Figyelt kérdés
Már legalább fél éve ezen gondolkodom. Egyszerűen nem látom értelmét hogy éljek. Annyit látok és észlelek hogy telnek a napok, a hetek, a hónapok és mindig ugyan az van. Mintha sose lenne vége. Megyünk a végtelenségig a semmiért.
2023. máj. 2. 00:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
Semmi
2023. máj. 2. 00:06
 2/18 anonim ***** válasza:
60%
Az ember mindig értelmet, ok-okozatot keres. Nem mindennek van értelme, és ezt az ember képtelen elfogadni.
2023. máj. 2. 00:08
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Hát amúgy tényleg a semmiért!
2023. máj. 2. 00:09
 4/18 anonim ***** válasza:
54%
Amit adsz neki.
2023. máj. 2. 00:12
 5/18 anonim ***** válasza:
56%
ja
2023. máj. 2. 00:26
 6/18 anonim ***** válasza:
46%
schemmi
2023. máj. 2. 00:50
 7/18 anonim ***** válasza:
78%

Annyi értelme lesz az életednek, amennyit csak beletudsz tenni.

A folyamatos fejlődés, és sikerek fognak értelmet adni az életnek. Érjük el, hogy minél hamarabb megtaláljuk a saját céljainkat az életben, vagy inkább a hova tartozásunkat. Mindenki másban találja meg az értelmet. PL... családban, munkában, vallásban, utazásban stb...

Az életben van buktatók, és kudarcok, sokszor úgy érezzük hogy már elegünk van az egészből, és akkor jönnek ezek a kérdések. Ezeket mindenki átéli az élete folyamán. Mindig van választásunk az életben, és ez így van rendjén!

Az élet egy játék, csak tudni kell vele játszani.

Hosszú idő volt, mire én ezt feltudtam fogni, és megtanulni a szabályokat, de megérte. Most már boldogabb vagyok, mint 5 éve.

Én így látom értelmét.

Köszönöm, hogy végig olvastad.

2023. máj. 2. 00:55
 8/18 Barbell Deadlift ***** válasza:
64%
Az az értelme, hogy jól érezd magad, és alkoss.
2023. máj. 2. 00:56
 9/18 anonim ***** válasza:
48%
42. 😃
2023. máj. 2. 01:09
 10/18 anonim ***** válasza:
32%
Életértelme nekem hogy osztálytársaimmal lehetek mert idén nagyon szeretnek engem mert osztály legokosabb tanulója vagyok és sok barátom van és ofőm tavaly elnevezett becenéven és menő becenevem lett és azóta így hív és ezek apróságok de tök jó életértelme van ez az élet értelme ezért örülj te is apróságoknak!
2023. máj. 2. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!